Moja prva saznanja od orgonita <3

Moja prva saznanja od orgonita <3

13.11.2011   32:50

Prve orgonite sam napravila u julu ove godine. Pre toga nisam orgonit nikada videla ili držala, jedino na slikama… Nisu baš izgledali nekako, ali od tog momenta sam počela da dobijam potpuno jasne i snažne uvide, odgovore…Kada bih nešto pitala, bila sam sasvim sigurna da je odgovor koji sam “dobila” ispravan! Pojavila se jedna sigurnost, jasnost, tačnost, smirenost…To je bio osećaj koji sam oduvek prizivala i želela da imam…Ne samo da sam dobijala odgovore, nego i instrukcije, šta treba dalje da radim u svome životu i kako da se ponašam! Fnatastičan osećaj, koji se pojačavao i postajao jasniji tim više kada bih poslušala!

Jedna od instrukcija koju sam saznala tada, jeste da je orgonska energija veoma snažna, da sudeluje u menjanju naše DNK i da je moj zadatak da pravim u što većem broju orgonite, da ih svuda plasiram  i da ih što više ljudi poseduje!

Tako sam i uradila i svi koji ga imaju su se veoma pozitivno izjasnili po pitanju njihovog delovanja! Uglavnom su svi oni imali iste reakcije kao i ja! Smirenost, jasnoća, dobro zdravlje…Zdravlje pogotovo! Neki govore kako im se u životu mnoge stvari “same od sebe” nameštaju, dolaze na svoje mesto i kako imaju mnogo više energije u izvršavanju svojih obaveza…Koleginicin sin više ni jedan epileptični napad nije dobio od kada je ona unela orgonit u stan!

Kako su se dogodila ta saznanja, tako sam paralelno i stekla sposobnost „viđenja“ pa sam ugledala svoj poslednji sloj aure, koji je bio tamno ljubičast (to sam kasnije saznala da je bila aura), počela sam da vidim fotonsku energiju, kao mnogo sitnih tačkica koje su se brzo kretale u mom vidnom polju, u tom kretanju su se sudarale i menjale smer kretanja, a putanja kretanja je ličila na spiralu. Kada sam „upitala“ šta to vidim, dobila sam tačnu i jasnu DEFINICIJU fotonske energije i fotona, i da će nam, kada više ne budemo mogli da koristimo prirodne resurse energije fotonska i orgonska energija biti glavni izvori!!! Takođe sam videla i orgonsku energiju koja je tu, svuda oko nas i koju sam uvek do tada i videla, ali nisam znala šta je to…

Međutim, počela su i previranja na društvenom planu da se događaju, pa je postalo očigledno ko mi je bio „prikriveni“ prijatelj i koga sam trebala da izolujem iz svog duštva…Oni koji su „glumili“ više mi nisu prijatelji…Ali su se pojavili mnogi novi, sa kojima mi sve ide lako i za koje znam da me neće izneveriti…

Ovo je moje prvo iskustvo vezano za orognite…

Оставите одговор