Piramide

Već sam njen oblik dovodi do isijavanja pozitivne energije, pa taman i da je napravljena od stakla, drveta ili bilo kog drugog materijala. Kada je još napravljena od metalne strugotine, sa špicem gorskog kristala i uz bakarnu spiralu na dnu, dobićete poseban uređaj koji će svojom snagom nadvisiti ostale orgonite koje sam gore spomenula. Svojom snagom će brže neutralisati negativne energije iz vašeg prostora, a time i isijavati više POR-a (pozitive orgone energy). One imaju veći radijus delovanja od orgonita drugih oblika, pa su samim tim i traženije od ostalih oblika.

To su četvorostrane tvorevine, kojima je baza kvadrat. Bez obzira koje je ona veličine, proporcije uvek ostaju iste, smanjuju se ili uvećavaju u zavisnosti od njene veličine. Dimenzije baze mogu da budu 10×10 ili više i manje od toga, čuvajući njihovu proporciju. Najčešće se koriste piramide kojima je baza 12×12. Veoma su dekorativne, ali to im nikako nije jedina funkcija.

Način korišćenja

Najbolje je postaviti ih u prostoru i ne dirati više, osim onoliko koliko je potrebno da obrišete prašinu. Dobro je  ako kompasom odredite strane sveta, pa je postavite tako, da stranice piramide budu uperene prema njima. Znači, može da stoji pored kompjutera, televizora ili na nekom drugom  mestu za koje znate da je izvor negativnog zračenja.

Najbolja zaštita od negativnog zračenja se postiže tada kada se postave 4 piramide u svaki ugao prostorije, stana ili kuće koju želite da zaštitie, a petu da stavite u sredinu kao generator ostalima. Obzirom da ovo mnogima izađe mnogo novca odjednom da kupe svih 5 komada, korisnici se opredeljuju za varijantu da poruče jednu ili dve piramide, a kasnije dokupljuju jednu po jednu dok ne postignu optimalan broj. Mnogi ih kasnije uzimaju na poklon svojim najdražima, postavljaju ih u kancelarije gde rade i osete napredak.

Moja je preporuka da i ako koristite piramide, uvek imate uz sebe jedan orgonitski privezak oko vrata ili džepni orgonit i da ga svuda nosite sa sobom, ne skidajući ga. U veče se stavlja ispod jastuka na kojem spavate, jer donosi čvrst i krepak san, smanjenje potrebe za spavanjem i povećanje životne energije, kreativnosti i volje za stvaranjem i radom.

Ovde bih samo navela iskustvo jedne od korisnika. Nisam ništa prepravljala, ovo je komentar sa fejsbuka i original tekst

Draga moja Julijana Radovan… ti znaš da sam ti se žalila da se ne osjećam dobro u novom poslovnom prostoru,mjesecima.Bezvoljnost, umor, nedostatak koncentracije a noge i ruke teške kao od olova. Utvrdjeno je da se ispod poslovnog prostora nalaze podzemne vode i Hartmanov čvor,pa se stvara veoma jako štetno zračenje koje ne samo da ima veliku snagu, već je i nepromjenjivo, što znači da konstantno štetno djeluje. U blizini je i dalekovod pa to sve služi kao prenosioc ili transporter ovog zračenja na površinu, što takođe nadopunjuje štetno djelovanje koje uzrokuju ozbiljna oboljenja kod osoba koje se nalaze na njihovoj vertikali.Od tebe sam prije Nove godine naručila orgonite i postavila ih u kancelarijski prostor, onako kako si me savjetovala. Koleginica i ja smo se ulaskom orgonota preporodile. Nestala je i bezboljnost i umor i otežane ruke i noge a koncentracija se vratila. Piramide se nalaze u kancelariji evo šesti mjesec i savršeno su se pokazale. Čak smo zimus primijetile da i cvijeće u kancelariji u saksijama i pored parnog grijanja i zatvorenih prozora nije uvelo, naprotiv, razvijalo se kao iz vode. Zato si mi odmah pala na pamet, kad je Boni u pitanju. Orgonska energija je živa energija. Hvala ti