Uslovi korišćenja i najčešća pitanja

Prilikom kupovine, na stranici – Završi kupovinu – imaćete opciju, da nakon unošenja podataka, zatražite pravljenje naloga na ovom Web sajtu. 

Nakon popunjavanja formulara, na Vaš Email stići će potvrda o registraciji. Molimo da pročitate do kraja uputstvo i sadržaj mail-a i da izvršite korake registracije do kraja kako bi mogli da koristite našu Web prodavnicu. Preporučujemo da se nakon dobijanja ovog mail-a  prijavite na sajt i definišete svoju novu šifru kako bi se ubuduće lakše prijavljivali za kupovinu. Ovo se koristi u prilikama kada želite više puta da poručujete sa Web prodavnice, i nije obavezno.

Pravljenje naloga omogućiće Vam preskakanje ponavljanja unosa Vaših informacija prilikom kupovine. Dovoljno je, posle prve registracije, da se samo prijavite kao “stari kupac” i Vaši podaci će se automatski popuniti u sva polja. Ukoliko želite nešto da promenite od podataka, to možete uvek uraditi ili prilikom kupovine ili prijavom na stranicu MOJ NALOG. 

Registracijom kreirate svoj nalog za kupovinu na Web sajtu. Pravljenje naloga podrazumeva popunjavanje formulara sa osnovnim kontakt podacima koji služe za potvrdu i slanje narudžbine. Privatnost podataka je zagarantovana.

Svaka promena Vaših podataka na ovom Web sajtu je uvek dostupna. Promenu možete izvršiti ili prilikom kupovine, gde na kraju unosite podatke ili prijavom na stranici MOJ NALOG. 

Orgoniti – Julijana Srbija obavezuje se da  pruži zaštitu ličnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su potrebni za ispunjenje naših obaveza. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Prilikom naručivanja određenih proizvoda, imaćete mogućnost da izaberete sledeće opcije:

  1. Uplata na račun – Nakon što ste izvršili odredjenu narudžbinu, na mail će Vam stići račun sa informacijama Vaše porudžbine i ostalim podacima potrebnih za uplatu. Uplatu na račun je potrebno izvršiti u periodu od 12h. Molimo da koristite broj narudzbine kao POZIV NA BROJ prilikom uplate radi lakšeg evidentiranja Vaše uplate.

    Nakon uplate dobijenog računa,  u roku od 1-2  dana izvršićemo slanje proizvoda na adresu koju ste ostavili i obavestiti Vas Email-om ili telefonom.

    Napomena:

  • Troškove dostave snosi kupac-naručioc i ona nije uračunata u cenu narudžbine.
  • Dostavu naručene robe vrši Post Express služba.
  • Cena isporuke zavisi od težine paketa i biće naplaćena po cenama Post Express službe.
  • Kako bi osigurali da roba što sigurnije stigne na Vašu adresu, kurir će imati Vaš broj telefona koji ste upisali pri poručivanju.

2. Lično preuzimanje – Vašu narudžbinu možete izvršiti ličnim preuzimanjem. Plaćanje se za ovu vrstu usluge može izvršit: Lično ili Uplatom na račun. Za lično preuzimanje, potrebno je da naznačite ovu opciju prilikom poručivanja proizvoda. Nakon izvršene narudžbine na Web sajtu, neophodno je da nas kontaktirate telefonom u periodu od 12h radi dogovora o preuzimanju proizvoda.

3. Otkazivanje i poništavanje narudžbine – Narudžbina se ne može otkazati ukoliko je izvršena uplata od strane naručioca ili ukoliko je u međuvremenu poslata. Orgoniti – Julijana Srbija – zadržava pravo da otkaže ili poništi narudžbinu ukoliko nisu ispoštovane neke od gore navedenih tačaka. Ukoliko naručioc nije uplatio ili blagovrmeno dogovorio izmenu isporuke proizvoda u roku od 12h, Orgoniti – Julijana Srbija – ima pravo da naručene proizvode, iz otkazane narudžbine, ponovo stavi u promet i isporuči drugom naručiocu.

Ggarantujemo kvalitet i autentičnost materijala koje su navdene u opsiu proizvoda. Svi proizvodi odgovaraju opisu navedenom na sajtu.