Podmetači za vodu

Podmetači za vodu

Šta su orgonitski podmetači za vodu?

Orgonitski podmetači su u obliku tacne, koji imaju isti sastav kao i ostali orgoniti (metali, kristali i smola) Koriste se  kako bi se na njih postavila posuda sa vodom, najbolje da je to stakleni bokal ili flaša. Orgonitski podmetači energizuju vodu, daju joj informaciju zdravlja, razvoja i duhovnog rasta.

Da pojasnim: Poznato je da voda pamti informacije. Postoje mnoge priznate studije u vezi toga. U koliko čaši vode kojoj pre nego što je popijemo, kažemo lepe reči, kao HVALA  ili VOLIM TE, svaki molekul te vode će poprimiti takvu informaciju, pa gledan pod mikroskopom će izgledati kao savršena pahuljica snega. Obzirom da je sve oko nas vibracija, isto se dešava i ako pustimo određenu vrstu muzike, izgovaramo reči, ili imamo pozitivne misli. Pa tako i obratno… Voda će zapamtiti informaciju ali bitno u ovome jeste sledeće: Naš organizam se sastoji uglavnom od vode. Svaka ćelijica našeg organizma u sebi ima veliki procenat vode. Celo naše telo je sastavljeno od oko 75% vode. U koiko znamo da voda pamti informcije, isto tako će i voda iz našeg tela poprimati informaciju koju joj dajemo. Da li će to biti informacija zdravlja, radosti, zadovoljstva ili suprotno tome, zavisi od nas samih, koju informaciju vodi dajemo priikom unošenja.

Svaka flaširana voda se u energetskom smislu naziva „mrtvom vodom“ Zbog skladištenja, transportovanja, načina prodaje i sl… Voda iz slavina se u energetskom smislu naziva „toksičnom vodom“ . Možete samo zamisliti koje sve informacije može da pokupi sistemom cevi dok dođe do nas. Iako su obe vode hemijski najčešće ispravne i poželjne, dobro je držati vodu na orgonitskom podmetaču kako bi se sve te informacije obrisale i kako bi voda energetski nama dala informaciju onakvu koju želimo, a to je zdavlje, radost, sreća, blagostanje.  Ponovo napominjem da smo mi stvoreni kao savršena bića, da funkcionišemo savršeno, bez bolesti, problema, briga, stresova i sl…  i veoma je bitno razmisliti o tome koja se voda unosi u organizam.

Kako se koristi podmetač za vodu

Najbolje je uliti vodu u stakleni bokal, ostaviti preko noći da se „puni“ a u jutro nastaviti da se koristi. Nekim korisnicima je praktičnije da vodu energizuju za vreme dok su na poslu, a kada se vrate kući da je koriste. Uglavnom, dovoljno je da posuda sa vodom stoji na podmetaču oko 4 sata i tada je očišćena od štetnih zapisa koje je imala, i napunjena orgonskom, blagotvornom energijom.
Pre nego što se cela količina popije, kada na dnu posude ostane vode sa „dva-tri prsta“ dolivate novu i posle pola sata je možete koristiti.
Dolivanje vode možete činiti dotle dok ne poželite da operete ii zamenite posudu, tada se vratate na prvo energetsko punjenje vode od 4 sata preko noći.
Što se mene tiče, ja imam jedan podmetač koji mi stoji na kuhinjskom elementu,  posudu sa vodom ne skidam, dolivam kada mi zatreba.
Ovo isto možete činiti i ako imate aparat za vodu od 20 litara. Jednostavno postavite podmetač na aparat, biće vam lep ukras a pri tom, celoj količini vode će činiti blagotvorno dejstvo.

Čemu još služi podmetač za vodu?

Na njemu možete čistiti i puniti omiljene kristale.
Svaki ljubitelj kristala zna da se svaki od njih na svoj određeni način čisti ili puni. Oni koji imaju mnogo kristala padaju u problem, jer se ne čiste i ne pune svi kristali na isti način. Čak, imam iskustvo od nekih ljudi koji su mi rekli kako su gomilu kristala pobacali, jer ih nisu čistili i osećali su da ssu se navukli štetnih energija …Možete ih sve zajedno očistiti na način koji želite, a zatim poslagati na orgonitski podmetač čime će se napuniti.

Orgonitski podmetač za umanjenje bolova?
Ovde bih želela da ispričam svoje lično iskustvo: povredila sam nogu, pojavio se ogroman otok i užasni bolovi.  Podigla sam nogu preko mnogo jastuka i na sve to postavila orgonitski podmetač. Koristila sam i obloge po savetu lekara, ali sam u svaku stavljala po jedan džepni orgonit. Bolovi su se ublažili, ali ne samo to, nego je ceo proces izlečenja bio mnogo brži.
Nekoliko godina pre orgonita sam isto povredila nogu, lečila sam se kako su lekari savetvali, ublažavala bolove lekovima, stavljala obloge, ali je sve trajalo mnogo duže, a otok mi je splasnuo tek nakon godinu i po dana!
Imam koristnike koji imaju probleme sa prostatom, pa ispod jastuka na kojem sede, stavljaju podmetač. Ovo je zbog toga kako ne bi žuljalo previše, jer je on ipak tvrd.

Ostala delovanja orgonitskog podmetača

Na njemu možete energizovati hranu ili napitke koje pijete. Orgonitski podmetači mogu biti i manjih razmera za jednu čašu, šoljicu i sl.
U koiko dobijete na poklon nakit, od nekoga, postavite ipak sve to na orgonitski podmetač, i bićete sigurni da nije poneo neku štetnu energiju, već da se očistio i napunio. Ovo važi ne samo za nakit od kristala, već i za zlatni, srebrni ili metalni nakit, kao i za ključeve.

Uzemljenje :

Može da se koristi tako da sedeći za  kompjuterom, na radnom mestu ili kod kuće, držite noge na njemu, najbolje bi bilo da budete bosi. Orgonska energija se upija kroz kožu, ali i ako morate da budete obuveni mnogo ćete učiniti i takvim načinom korišćenja.
Ovde je trenutak da vam, što se uzemljenja tiče i kažem da bi bilo dobro da hodate bosi u bilo koje godišnje doba, bilo leto ili zima, ili sneg, mraz… kad god imate priliku, hodajte bosi po zemlji, pesku, pa čak i betonu… ne morate preterivati u početku, činite to polako, vremenom ćete se navići na bockanje i hladnoću, i ne samo da ćete se navići, nego će vam prijati i donositi dobrobiti.
Kako na našim šakama, tako i na stopalima postoje refleksna polja celog našeg organizma, što uzemljenjem i stimulacijom bosonogim hodanjem možemo aktivirati i doprineti opštem boljitku celog našeg tela, žlezda i organa. Šteta je to ne koristiti a besplatno je J


Close Menu
×
×

Cart