Zaštitnik za život

1.300,00 рсд

Život nam donosi razna iskušenja…nekad se osećamo kao brod u oluji, jer sa svih strana udara, a mi smo prepušteni na milost i nemilost talasima.  Baš kada jedan udar prođe, pomislimo da je gotovo, stiže drugi…i tako u krug…Potrebna nam je snaga, jasnoća misli, jaka volja, izbor pravg puta…
U koliko se tako osećate, ovaj je privezak idealan za vas. Ne samo da će vam pomoći u zdravstvenim tegbama, koncentraciji, čišćenju biopolja od štetnih uticaja, već donosi jasnoću misli za izbor pravog puta. Delovanje kamena Larimara :

 1. Smiruje emocije: Larimar se često koristi za smirivanje emocija, smanjenje stresa i anksioznosti te podsticanje unutrašnjeg mira.
 2. Podstiče komunikaciju: Ovaj kamen može pomoći u poboljšanju komunikacije, posebno u izražavanju osećaja i misli na saosećajan i empatičan način.
 3. Jača intuiciju: Larimar se povezuje s intuicijom i unutrašnjim vodstvom, što može pomoći osobi da se poveže sa vlastitom mudrošću.
 4. Pomaže u izražavanju kreativnosti: Ovaj kamen može podstaknuti kreativnost i inspiraciju te pomoći u izražavanju umetničkih talenata.
 5. Donosi osjećaj ravnoteže: Larimar može pomoći u postizanju emocionalne ravnoteže i uravnoteženosti uma i tela.
 6. Povezanost sa elementima vode i vazduha: Larimar se povezuje sa energijama vode i vazduha, te može pomoći u osnaživanju veze sa ovim elementima.
 7. Pomaže u isceljenju: Ovaj kamen se povezuje s isceljenjem, posebno emocionalnim i duhovnim aspektima.
 • -orgonit podržava svaki horoskopski znak
  -svaki orgonit neutrališe štetne energije
  -svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
  -svaki orgonit može da koristi više osoba
  -nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
  -orgniti čiste i pune kristale
  -podržava bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
  -lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.
Slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od ponuđenih sa podesivim gajtančićem za oko vrata.

 

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.