Zaštitnik duše (privezak Drvo sa ametistom)

1.300,00 рсд

Privezak je izrađen sa gorskim kristalom, crnim turmalinom i bakaranom spiralom na dnu. Ostali sastojci su metalne strukture. Sve ovo mu daje maksimalno moguće delovanje u izvlačenju štetnih energija, kao i punjenje tela blagotvornom isceljujućom energijom. Ekstra dodatak je Drvo života okruženo ametistom, gorskim kristalom kao i crnim turmalinom.  a evo i nekoliko mogućih efekata:.
Drvo života simboliše duboku povezanost između svih oblika života i pomaže u jačanju povezanosti sa svetom oko nas. Smatra se da može pomoći u osećaju celovitosti i uravnoteženosti, te povećanju unutrašnje mudrosti i jasnog razmišljanja.
Kada se kombinuju u orgonit-privesku, ovi se efekti mogu pojačati. Orgonit bi mogao pomoći u balansiranju energetskih polja, smanjenju stresa i bolova, a takođe bi mogao poboljšati cirkulaciju i imunitet. Orgonit bi takođe mogao pomoći u privlačenju pozitivne energije i uklanjanju negativnih utjecaja oko nas.
Ukratko, orgonit-privesak sa Ametistom i Drvetom života može pomoći u razvoju duhovnosti, mentalnoj jasnoći, ravnoteži i povezanosti sa svetom oko nas, te u smanjenju stresa i bolova.
Imajte na umu da su ovo samo neki od mogućih efekata i da svaka osoba može doživeti različite efekte. Takođe je važno napomenuti da orgonit privesci nisu zamena za medicinski tretman i da se uvek trebate posavetovati sa svojim doktorom ako imate zdravstvene probleme.
(slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od ponuđenih sa podesivim gajtančićem za oko vrata)

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.