Акција!

VIP ametist piramida sa mandalom (13×13)

20.000,00 рсд 18.000,00 рсд

Dimenzije piramide su oko 13x13cm. Savršena po svojoj lepoti, a ima delovanje oko 800kvkm. U vrhu su špicevi predivnog kamena Ametista a ima i red mixa većine moćnih kristala. Ostalo su redovi metala. Sa prednje streane je mandala, a u zavojnici u sredini je špic čistog gorskog kristala. Na dnu se vidi bakarna spirala, metali i obavezni crni turmalin. Njeno očekivano delovanje je:
-Transformisanje i zaštita od štetnih energija
-Unuratnji mir i harmonija
-Pretvaranje štetnih energija u blagotvorne i isceljujuće
-Pročišćavanje i balansiranje energetskih centara
-Smirivanje uma i smanjenje stresa
-Poboljšanje kvaliteta sna
-Jačanje imuniteta
-Porast kreativnosti na svim poljima
-Razvoj duhovnosti
-Povećanje koncentracije
-Porast i kvalitet životne energije
-Povećan priliv Aniona u prostoru.
Evo o delovanju kamena Ametista u orgonitu:

  1. Čišćenje i harmonizacija energije: Ametist je poznat po svojoj sposobnosti da čisti negativnu energiju i transformira je u pozitivnu. Kada je uklopljen u orgonit, vjeruje se da pomaže u pojačavanju ove sposobnosti orgonita.
  2. Duhovni razvoj i intuicija: Ametist je povezan s trećim okom i krunskom čakrom, što može pomoći u duhovnom rastu, poboljšanju intuicije i meditaciji. Ovo može pojačati duhovne aspekte orgonita.
  3. Smanjenje stresa i anksioznosti: Smatra se da ametist ima umirujuće svojstva koja pomažu u smanjenju stresa i anksioznosti. Kada je uklopljen u orgonit, može pomoći u stvaranju mirnog i uravnoteženog energetskog okruženja.
  4. Poboljšanje meditacije: Ametist je popularan među praktikantima meditacije zbog svoje sposobnosti da poboljša mentalnu jasnoću i fokus. U orgonitu, ametist može pomoći korisnicima da postignu dublje meditativno stanje.
  5. Zaštita: Ametist se često koristi kao zaštitni kamen, a njegova prisutnost u orgonitu može dodatno ojačati zaštitna svojstva orgonita protiv negativnih energija i elektromagnetskog zračenja.

Delovanje crnog turmalina u orgonitu (kojeg ugradim u svaki, bilo da je piramida, preko podmetača ili TB-stera do privezaka), se može povezati sa njegovom sposobnošću da apsorbuje štetne energije, kao što su negativne misli, elektromagnetno zračenje ili geopatogene zone. Kada se kombinuje s orgonitom, koji ima svoju sposobnost preobražavanja negativne energije u pozitivnu, crni turmalin može pojačati zaštitne i pročišćavajuće efekte. Mnogi ljudi smatraju da prisustvo crnog turmalina u orgonitu pomaže u održavanju energetske ravnoteže, zaštiti od štetnih uticaja okoline i promovisanju opšteg osećaja blagostanja.

Važno je napomenuti da orgoniti daju dobru energiju u prostoru, čime poboljšavaju kompletan energetski status svih prisutnih,  te tako pomažu kompletnom kvalitetu života, ali u koliko imate zdrastvenih tegoba, dobro je posetiti svog lekara.
(napomena: obzirom da je jedan komad, poručivanjem se skida sa sajta i više neće biti vidljiv)

1 na zalihama

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti.
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje. Orgoniti  doprinose uzemljenju, poboljšanju imuniteta, čime će se ceo naš sistem uravnotežiti i dovesti u balans.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu na orgonskom podmetaču na kojem se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se energetski napune  kristali, nakit.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.