Vatreni bakar

2.500,00 рсд

Kupa sa redovima metala magnetnog i nemagnetnog svojstva: gvožđe, bakar, broza, mesing. Ova kupa je u promeru kruga u bazi oko 7 cm. U sebi ima ugrađen špic gorskog kristala, crni turmalin na dnu, kao i bakarnu spiralu. Polje delovanja u kojem neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju je oko 7m u poluprečniku, tj. na svaku stranu svuda oko nje.

1 na zalihama

Opis

Orgoska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost.  Povećava vitalnost, fizičku detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgnske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet.
Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje kao što je to slučaj sa kristalima. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Orgoniti neutrališu štetna zračenja zbog sastava koji u sebi imaju, a to su redovi metala, špic gorskog kristala, crni turmalin i bakarna spirala na dnu. Orgoniti (piramide, kupe i drugi oblici) se postavljaju na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja. Svaki od njih ima svoje polje delovanja s tim što su piramide od svega, najjače. Logično je i da veći orgoniti imaju veće polje delovanja.
Kod svakog orgonita je navedeno okvirno njegovo polje delovanja.