Vatrena piramida

3.500,00 рсд

Dimenzije piramide su oko 7,5×6 cm. U sebi ima špic gorskog kristala, crnog turmalina, kao i bakarnu spiralu na dnu. Sve ovo joj daje, (kao i drugim orgonitma), maksimalno dobro delovanje za:
Balansiranje i zaštitu od elektromagnetskih zračenja
Neutralisanje štetnih energija, odašiljanje aniona i orgonske energije.
Podizanje vibracija
Povećanje mentalne jasnoće i fokusa
Povećanje intuicije i spiritualne svesti
Smanjenje stresa i podsticanje relaksacije
Štiti od štetnih uticaja u poluprečniku od 7m, na svaku stranu oko sebe.  Kompatibilna je sa svim drugim zaštitama. Sa mesta gde je postavite, će raditi svoj posao za dobrobit svakog ko boravi u prostoru. Nema štetnih uticaja (po trudnice, malu decu). Nema kontraindikcija. Prostorne orgonite koriste ljudi za svoj radni/stambeni prostor, kuću, decu, vrtiće/škole/studente,  bolnice, salone, cvećare, bašte, pčele/životinje…  Koriste ih osobe sa oslabljenim imunitetom, padom energije  ili osobe koje osećaju tuđe uplive u svojim životima.  Uputstvo za korišćenje orgonita:  Prostorne orgonite postavljamo na mesta štetnog zračenja, (npr. pored rutera za internet), na optimalnu visinu 50-100 cm od poda. Poželjno je da nisu zaturene ili sklonjene od našeg pogleda. Svaki prostorni orgonit ne voli da se pomera čas ovamo-čas onamo, ali je pomeranje ipak dozovoljeno u koliko poželite da ga postavite na drugo mesto, jer se pomeranje do oko 1m, ne računa. Bitno je da znamo da orgoniti  vole naše prisustvo i da rade uvek u našu korist. Ako je baš ova piramida privukla vašu pažnju, možete je poručiti klikom na “dodaj u korpu”.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgoniti su uređaji koji se koriste za neutralisanje štetnih zračenja koja dolaze iz elektromagnetnih izvora u našem okruženju, poput mobilnih telefona, Wi-Fi rutera, televizora, kompjutera, ali i prirodnih izvora štetnih zračenja kao što su podzemna strujanja, štetna kosmička zračenja i uticaji naših ili tuđih štetnih misli. Ova zračenja mogu imati negativan utiecaj po zdravlje, što može dovesti do raznih problema poput umora, nesanice, glavobolja, stresa, anksioznosti i mnogo drugih zdravstvenih tegoba.
Orgoniti deluju tako što sakupljaju štetne naboje iz okoline i pretvaraju ih u pozitivne. Ovaj proces stvara energiju koja se emituje u okolinu, a pozitivna orgonska energija koju odašilju je blagotvorna za sav živi svet. Osim toga, orgoniti  pomažu u stvaranju ravnoteže između različitih vrsta energije u okolini, što može imati pozitivan uticaj na naše mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Jedan od učinaka orgonita je i podrška intuitivnom rastu. Kako orgoniti stvaraju pozitivnu energiju koja deluje na ravnotežu u okolini, to može pomoći u otvaranju kanala za intuitivno znanje. Takođe, orgoniti mogu pomoći u oslobađanju blokada u našem energetskom telu, što može omogućiti bolju sposobnost primanja informacija od našeg unutrašnjeg vodiča.
Orgoniti takođe mogu imati pozitivan utjecaj na kreativnost. Kada smo okruženi negativnim energijama, to može uzrokovati blokade u kreativnom izrazu. Međutim, kada se te energije neutrališu pomoću orgonita, možemo se osloboditi ovih blokada i osetiti se slobodnije, kreativnije u bilo kojoj sferi našeg života.
Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.