Tigrovo oko podmetač

4.900,00 рсд

Podmetač dimenzija oko 18×3 cm. Sa gornje strane je predivan grumen tirgovog oka okružen bronzom i bakrom.
Orgonski podmetači služe za energetsko čišćenje i punjenje vode. Voda pamti. Nije svejedno koju ćemo vodu piti, jer ćemo tu istu informaciju unositi u svoje telo. Podmetač koristimo tako da postavimo posudu s vodom na njega, ostavimo da stoji oko 4 sata (najbolje u toku noći) i voda može posle toga da se koristi. Pre nego što se cela količina potroši, dolivamo novu vodu i može da se koristi odmah. U slučaju da ste potrošili vodu, ili želite da operete posudu, ponavljate postupak od 4 sata.
Na orgonskom podmetaču možete držati i korpu sa voćem, čime će se energizovati i duže ostati sveže. Možete napuniti omiljene kristale, ili takvom vodom zalivati biljke i davati je kućnim ljubimcima. Takođe, možete ga koristiti i u zdravstvene svrhe, da ga polažete na problematična ili bolna mesta na telu, držati stopala na njemu, radi uzemljenja, ili uvek kada osetite energetski pad u organizmu (npr. nakon nekog prevelikog stresa, ili kada vam zatreba dodatni priliv kreativne, isceljujuće energije)  Mogućnosti korišćenja su velike. Slobodno eksperimentišite, i javite rezultate.

1 na zalihama

Opis

Orgonski podmetači energetski čiste i pune vodu. Voda iz slavine se naziva toksičnom vodom, obzirom da prolazi kroz sistem cevi, lomi se mnogo puta pod pravim uglom, stiže nam u domove pod pritiskom. Sve informacije kuda je prolazila, pokupi, te time menja svoju idealnu kristalnu strukturu. Takođe, voda iz marketa se naziva mrtvom vodom, bez obzira na njen hemijski, čisti sastav. Orgonskim podmetačem je moguće te informacije obrisati. Pri tom, orgonski podmetač će vodi dati informaciju zdravlja, napretka, radosti, sreće. Kako znamo da voda ima sposobnost pamćenja, a i da je naše telo velikim delom voda, svaka naša ćelijica, kada koristimo ovakvu vodu, će da poprimi upravo istu informaciju i da je unese u naš organizam.