TB (Tower booster) Drvo života

3.500,00 рсд

Dimenzije ovog orgonita su oko 6,5×2,5 cm. Izrađen je od metalnih struktura, gorskog kristala i crnog turmalina, sa bakarnom spiralom na dnu. Koristi se kao prostorni orgnit, ali i kao lični, da se pomera mesta na mesto. Izdvaja ga od ostalih TB-stera simbol Drveta života okruženo kamenom malahitom, aventurinom i žadom. Njegova moguća delvanja su:
Zaštita od negativne energije i od fizičkih i emocionalnih povreda.
Harmonija i balans, posebno srčane čakre. Ovaj kamen može da pomogne u balansiranju emocija i donosi mir i ravnotežu.
Vitalnost, povećanje energije i imuniteta.
Mudrost:  smatra se da može pomoći u razvijanju intuicije, kreativnosti i inspiracije.
Poboljšanje komunikacije: Malahit se smatra kamenom koji pomaže u poboljšanju komunikacije, te pomaže u otvaranju komunikacijskih kanala i smanjenju konflikata.

Napomena: Ne treba zameniti orgonit sa medicinskim tretmanima.

 

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 6×2,5 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.