Talas mira (ogrlica sa Larimarom)

1.300,00 рсд

Dimezije ovog priveska su oko 3,5×1,5cm. Izrađen je od metalnih struktura, a u sebi sadrži gorski kristal i crni turmalin, kao i bakarnu spiralu na dnu. Sve ovo mu daje maksimalno moguće delovanje u neutralisanju štetnih zračenja i čišćenju od takvog otpada koje je telo pokupilo i punjejne  blagotvornom orgonskom energijom. Dodatak ovom priveskuje sitni kamen Larimar i evo nekoliko dodatnih delovanja:
Smirujuće djelovanje: Larimar se smatra kristalom mira i smirenosti. Njegova energija može pomoći u smanjenju stresa, teskobe i napetosti
Emocionalno iscjeljenje: Larimar se često povezuje s emocionalnim iscjeljenjem, pomaže u procesu otpuštanja negativnih emocija i traumatičnih iskustava.
Pomoć u komunikaciji: Larimar se povezuje sa poboljšanjem komunikacije i izražavanjem, posebno u romantičnim odnosima.
Fizičko zdravlje: Larimar se smatra korisnim  za probleme sa grlom i disajnim sistemom.
Ublažavanje bolova
Poboljšanje cirkulacije krvi
Regulaciju hormona.
Povećanje duhovnosti: Larimar se povezuje s povećanjem duhovnosti i intuicije. Njegova energija može pomoći u razvoju viših stanja svesti i povezivanju s višim samim sobom.
Pomoć u energetskoj ravnoteži i isceljenju.
Ipak, važno je napomenuti da ovi efekti zavise od osobe do osobe i da se ne smeju koristiti umesto medicinskog lečenja. Ako imate neki zdravstveni problem, uvek se posavetujte sa kvalifikovanim zdravstvenim stručnjakom.
Poručivanjem dobijate privezak sa gajtančićem za oko vrata.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci kontinuirano emituju isceliteljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.