Samopouzdanje i zaštita (privezak sa Tigrovim okom)

1.300,00 рсд

Privezak je oko 3,5×1  cm. Sa gornje strane je vidljiv sitni kamen Tigrovo oko. Svaki orgonit će neutralisati štetne energije iz tela osobe koja ga nosi, usklađivti protok energije, davati priliv blagotvorne oergske energije. Evo o delovanju kamena Tigrovo Oko

Tigrovo oko je predivan kamen smeđe-zlatne boje sa karakterističnim crnim trakama koje podsećaju na oko tigra. Ovaj kamen ima snažnu energetsku vibraciju i pripisuje mu se niz pozitivnih delovanja na fizičko, emocionalno i duhovno zdravlje. Evo nekih od mogućih delovanja kamena tigrovog oka:

  1. Zaštita: Tigrovo oko je poznato kao kamen zaštite koji pomaže u odvraćanju negativne energije, loše sreće i zlih očiju. Ovaj kamen stvara energetski štit oko nosioca, što mu pomaže da se oseća sigurno i zaštićeno.
  2. Povećava samopouzdanje: Tigrovo oko pomaže u jačanju samopouzdanja i samopoštovanja, te podstiče hrabrost i odlučnost u suočavanju s izazovima.
  3. Donosi stabilnost i ravnotežu: Ovaj kamen pomaže u postizanju emocionalne stabilnosti i unutrašnje ravnoteže, te pomaže u suočavanju s promenama i izazovima života.
  4. Podstiče fokus i koncentraciju: Tigrovo oko može pomoći u poboljšanju koncentracije, fokusa i jasnog razmišljanja, te pomaže u donošenju racionalnih odluka.
  5. Smanjuje stres i teskobu: Ovaj kamen ima umirujući efekat na um i telo, te može pomoći u smanjenju stresa, teskobe i napetosti.
  6. Podstiče kreativnost: Tigrovo oko podstiče kreativnost i maštu, te pomaže u ostvarivanju novih ideja i projekata.
  7. Povezanost s prirodom: Ovaj kamen se povezuje s elementima zemlje i vatre, te može pomoći u jačanju veze s prirodom i prirodnim ritmovima.

Kamen tigrovog oka se često koristi u kristaloterapiji i energetskim praksama za postizanje navedenih delovanja.

  • -orgonit podržava svaki horoskopski znak
    -svaki orgonit neutrališe štetne energije
    -svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
    -svaki orgonit može da koristi više osoba
    -nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
    -orgniti čiste i pune kristale
    -podržava bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
    -lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.
Slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od ponuđenih sa podesivim gajtančićem za oko vrata.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Može se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.