Prolećni TB-ster

2.000,00 рсд

Ovo je mini TB-ster dimenzije oko 4×2 cm.U sebi ima gorskog kristala i crnog turmalina. Delovanje je isto kao i svim drugim orgonitima da štetnost prikuplja, neutrališe je i da odašilje orgonsku energiju.  Ako se koristi kao prostorni orgonit, zahvata pojas od 3m u poluprečniku, na svaku stranu od njega. Može da se koristi i kao snažan ali praktičan lični orgonit, da se nosi svuda sa sobom, polaže na bilo koje problematično mesto na telu, da se koristi kao potpora kod opuštanja, meditacija…
Njegova očekivana delovanja su:
Transformisanje svih štetnih energija u blagotvornu energiju
Smirenje, krepak san i ublažavanje zdravstvenih tegoba,
Zaštita od štetnih zračnja
Povećan priliv orgonske energije
Povećan priliv aniona u prostoru
Skok kreativnosti
Skok životne energije
Smanjenje stresa, anksioznosti, depresije,
Jačanje imuniteta
Balans životne energije.
Važno je napomenuti da orgoniti mogu biti potpora svakodnevnom boljitku i napretku, a u koliko imate zdravstvenih tegoba dobro je posavetovati se sa svojim lekarom.

1 na zalihama

Категорија: Ознаке: ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 7×3 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane.
Svaki orgonit se sam čisti i puni a trajanje mu je neograničeno.