Privezak Stabilnost

1.300,00 рсд

Privezak je izrađen od metalnih struktura sa gorskim kristalom i crnim turmalinom, kao i bakarnom spiralom na dnu. Dimezije su mu oko 3,5×1,5cm. Redovan sastav mu daje najbolje moguće delovanje u neutralisanju štetnih energija koje je telo pokupilo, kao i punjenje orgonskom energijom koja je blagotvorna i isceljujuća. Ono što odvaja ovaj privezak od ostalih jeste dodatak simbola sidra koji je simbol stabilnosti.

Evo i nekoliko mogućih efekata ovog priveska:
Srabilisanje emocija i pružanje osećaja mira i stabilnosti.
Smanjenje stresa i napetosti.
Povećanje samopouzdanja,
Poboljšanje fokusa i koncentracije,
Balansiranje energetskih centara,

Važno je napomenuti da korišćenje orgonita treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. U slučaju zdravstvenih problema, uvek se treba obratiti lekaru za stručni savet i lečenje.
Slika je zbirna te poručivanjem dobijate jedan od ponuđenih sa gajtnčićem za oko vrata.

 

(Privezak je jedan jer je unikat, a klikom “dodaj u korpu” će se automatski obrisati i skinuti sa sajta, te neće više biti vidljiv. Dobijate ga sa gajtančićem za oko vrata.)

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci kontinuirano emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.