Privezak Cvet

1.500,00 рсд

Dimenzije priveska su oko 3,5×1,5 cm. Izrađen je od metalnih struktura, gorskog kristala i crnog turmalina, a sa gornje strane se vidi Mandala. U sebi ima crnog turmalina za zaštitu kao i gorskog kristala za pročišćenje, sreću.

-nije povezan sa horoskopskim znakom
-ne zahteva znanje o kristalima
-neutrališe štetne energije
-svu štetnost pretvara u pozitivno
-odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-može da koristi više osoba
-nema potrebe ga energetski čistiti ili puniti
-podržava bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-radi na osobu koja ga koristi.
Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za stručne tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

1 na zalihama

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privesci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži. Može se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.
(Slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od slobodnih sa gajtančićem za oko vrata)