Prirodan žuti privezak

1.100,00 рсд

Privezak sa tek ubranim cvetićem sa livade, u žutoj boji. U sebi pored prirode ima i sve ostale sastojke kako bi radio svoj posao najbolje moguće. Dimenzije su oko 35x10mm

3 na zalihama

Opis

Svaki privezak ima u sebi sastav koji mu daje najbolje moguće delovanja, da neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju. On će raditi na osobu koja ga nosi.  Privezak je najbolje nositi direktno na koži, kako bismo postigli optimalno delovanje. Prilikom nošenja privezak će se obrtati ovamo-onamo, na čega ne treba obraćati pažnju, već ostavljati ga tako kako se okrenuo.
Najbolje je nositi ga koliko god više možete. Prilikom tuširanja, kupanja bi bilo dobro da se odloži, radi čuvanja gajtana na kojem visi. Jedan isti privezak možete pokloniti drugome, dati na pozajmicu i sl. U toku noći, u koliko će vam gajtan smetati, odložite ga u blizini, može i ispod jastuka, u jutro ga vraćate i nastavite da nosite.
Osobe koje ne vole da nose ništa oko vrata, mogu ovakav privezak prikačiti na privezak za ključeve kako bi uvek uz sebe imali priliv orgonske energije.
Takođe, ovakav privezak može da se okači na ogrlicu, kućnim ljubimcima.
U slučaju da se opere ili iskuva u veš-mašini, sačekajte da se osuši i možete ga dalje koristiti, jer će imati svoje delovanje i dalje.
Orgoniti, pa i privesci nemaju kontraindikacija, nus-pojava ili štetnog delovanja. Mogu da ga koriste svi odrasli, (bez obzira na hirurške intervencije, npr, ugrađen pejs-mejker), deca, bebe i trudnice. Ono što  orgonit čini, jeste da donese samo dobrog. Takođe, nosite ga uz bilo koju drugu zaštitu, Teslinu ploču, Bioprotektor, osveštani krst ili nešto drugo.