Planeta Zemlja (manja piramida)

3.500,00 рсд

Piramida je oko 7x6cm. U vrhu je čist, neprerađen crveni kvarc. U sebi ima špic gorskog kristala i crni turmalin. Polje njenog delovanja je oko 7m u poluprečniku, na svaku stranu.
Štiti od štetnih zračenja u poluprečniku od 12m (što je na svaku stranu od nje) a evo i nekih od mogućih dodatnih delovnja ove piramide:
-Transformisanje i zaštita od štetnih energija
-Unuratnji mir i harmonija
-Pretvaranje štetnih energija u blagotvorne i isceljujuće
-Pročišćavanje i balansiranje energetskih centara
-Smirivanje uma i smanjenje stresa
-Priliv obilja
-Usklađivanje međuljudskih odnosa
-Pojačana koncentracija
-Prevazilaženje strahova, depresija i fobija

-Orgoniti odašilju blagotvorne anione
-Donose skok kreativnsti, snage, zdravlja
-Utiču na regulaciju sna
-Čiste zostale procese iz naših života,
-uzemljuju
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-orgonit podržava svaki horoskopski znak
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-jedan orgonit može da koristi više osoba
-orgoniti čiste i pune kristale
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti.
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje. Orgoniti  doprinose uzemljenju, poboljšanju imuniteta, čime će se ceo naš sistem uravnotežiti i dovesti u balans.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu (orgonskim podmetačem). Na orgonskom podmetaču se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se energetski napune  kristali, nakit.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.