Piramida Život

4.900,00 рсд

Piramida sa grumenom čistog gorskog kristala, položenog na simbolu prirode, života, radosti. U sebi ima pored špica gorskog kristala i crnog turmalina, posebno ističem i  grumen iz Trepče. On joj daje posebnu snagu i lepezu delovanja. Dimenzije su joj oko 11x11x9 cm a polje delovanja u kojem neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju je minimum 12m u poluprečniku, na svaku stranu svuda oko nje.

1 na zalihama

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Povećava vitalnost, fizičku detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet.
Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Orgoniti neutrališu štetna zračenja zbog sastava koji u sebi imaju, a to su redovi metala, špic gorskog kristala, crni turmalin i bakarna spirala na dnu. Orgoniti (piramide, kupe i drugi oblici) se postavljaju na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja.