Акција!

Piramida Srce (sa malahitom u vrhu)

5.500,00 рсд 5.000,00 рсд

Ova piramida je dimenzija oko 9x7cm. U vrhu je kamen zeleni malahit, koji odgovara srčanoj čakri, srcu. Izrađena je od metalnih struktura, tačnije od sitnozrnaste bronze koja joj daje izuzetno dobro delovnje, sa špicem gorskog kristala u sredini, crnim turmalinom, kao i bakarnom spiralom na dnu. Polje njenog delovanja je oko 12m u poluprečniku, na svaku stranu. Malo je manja od svojih drugarica većih piramida, ali po snazi i delovanju prednjači. Njena očekivana delovanja su:
Zaštita od štetnih energija kao i povećan priliv orgonske energije u prostoru
Zaštita od negativnih energija drugih ljudi i od fizičkih i emocionalnih povreda.
Harmonija i balans, posebno srčane čakre. Ovaj kamen može da pomogne u balansiranju emocija i donosi mir i ravnotežu.
Vitalnost, povećanje energije i imuniteta.
Mudrost:  smatra se da može pomoći u razvijanju intuicije, kreativnosti i inspiracije.
Poboljšanje komunikacije: Malahit se smatra kamenom koji pomaže u poboljšanju komunikacije, te pomaže u otvaranju komunikacijskih kanala i smanjenju konflikata.

-Orgoniti odašilju blagotvorne anione
-Donose skok kreativnsti, snage, zdravlja
-Utiču na regulaciju sna
-Čiste zostale procese iz naših života,
-uzemljuju
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-orgonit podržava svaki horoskopski znak
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-jedan orgonit može da koristi više osoba
-orgoniti čiste i pune kristale
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Napomena: Svaki orgonit može doneti boljitak, napredak, balans energija i još mnogo toga dobrog i iznenaditi nas svojim pozitivnim delovanjem, ali u koliko imate zdravstvenih tegoba, dobro je posetiti svog lekara.

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgoniti su uređaji koji se koriste za neutralisanje štetnih zračenja koja dolaze iz elektromagnetnih izvora u našem okruženju, poput mobilnih telefona, Wi-Fi rutera, televizora, kompjutera, ali i prirodnih izvora štetnih zračenja kao što su podzemna strujanja, štetna kosmička zračenja i uticaji naših ili tuđih štetnih misli. Ova zračenja mogu imati negativan utiecaj po zdravlje, što može dovesti do raznih problema poput umora, nesanice, glavobolja, stresa, anksioznosti i mnogo drugih zdravstvenih tegoba.
Orgoniti deluju tako što sakupljaju štetne naboje iz okoline i pretvaraju ih u pozitivne. Ovaj proces stvara energiju koja se emituje u okolinu, a pozitivna orgonska energija koju odašilju je blagotvorna za sav živi svet. Osim toga, orgoniti  pomažu u stvaranju ravnoteže između različitih vrsta energije u okolini, što može imati pozitivan uticaj na naše mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Jedan od učinaka orgonita je i podrška intuitivnom rastu. Kako orgoniti stvaraju pozitivnu energiju koja deluje na ravnotežu u okolini, to može pomoći u otvaranju kanala za intuitivno znanje. Takođe, orgoniti mogu pomoći u oslobađanju blokada u našem energetskom telu, što može omogućiti bolju sposobnost primanja informacija od našeg unutrašnjeg vodiča.
Orgoniti takođe mogu imati pozitivan uticaj na kreativnost. Kada smo okruženi negativnim energijama, to može uzrokovati blokade u kreativnom izrazu. Međutim, kada se te energije neutrališu pomoću orgonita, možemo se osloboditi ovih blokada i osetiti se slobodnije, kreativnije u bilo kojoj sferi našeg života.
Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.