Piramida Harmonija (sa plavim sodalitom)

5.000,00 рсд

Dimenzije piramide su oko 10,5x9cm. U vrhu je grumen plavog sodalita i sitni gorski kristal. Takođe u sebi ima špic gorskog kristala, crni turmalin, kao i bakarnu spiralu na dnu. Štiti od štetnih zračenja u poluprečniku od 12m (što je na svaku stranu od nje) a evo i nekih od mogućih dodatnih delovanja ove piramide:
-Neutralisanje štetnih zračenja
-Pročišćavanje i balansiranje energija u telu
-Povećanje komunikacije
-Podsticanje intuicije i unutrašnjeg znanja
-Smirivanje uma i smanjenje stresa
-Poboljšanje fokusa, koncentracije i mentalane jasnoće
Važno je napomenuti da orgoniti daju dobru energiju u prostoru, čime poboljšavaju kompletan energetski status svih prisutnih,  te tako pomažu kompletnom kvalitetu života, ali u koliko imate zdrastvenih tegoba, dobro je posetiti svog lekara.
(slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jednu od dostupnih)

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgoniti su uređaji koji se koriste za neutralisanje štetnih zračenja koja dolaze iz elektromagnetnih izvora u našem okruženju, poput mobilnih telefona, Wi-Fi rutera, televizora, kompjutera, ali i prirodnih izvora štetnih zračenja kao što su podzemna strujanja, štetna kosmička zračenja i uticaji naših ili tuđih štetnih misli. Ova zračenja mogu imati negativan utiecaj po zdravlje, što može dovesti do raznih problema poput umora, nesanice, glavobolja, stresa, anksioznosti i mnogo drugih zdravstvenih tegoba.
Orgoniti deluju tako što sakupljaju štetne naboje iz okoline i pretvaraju ih u pozitivne. Ovaj proces stvara energiju koja se emituje u okolinu, a pozitivna orgonska energija koju odašilju je blagotvorna za sav živi svet. Osim toga, orgoniti  pomažu u stvaranju ravnoteže između različitih vrsta energije u okolini, što može imati pozitivan uticaj na naše mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Jedan od učinaka orgonita je i podrška intuitivnom rastu. Kako orgoniti stvaraju pozitivnu energiju koja deluje na ravnotežu u okolini, to može pomoći u otvaranju kanala za intuitivno znanje. Takođe, orgoniti mogu pomoći u oslobađanju blokada u našem energetskom telu, što može omogućiti bolju sposobnost primanja informacija od našeg unutrašnjeg vodiča.
Orgoniti takođe mogu imati pozitivan uticaj na kreativnost. Kada smo okruženi negativnim energijama, to može uzrokovati blokade u kreativnom izrazu. Međutim, kada se te energije neutrališu pomoću orgonita, možemo se osloboditi ovih blokada i osetiti se slobodnije, kreativnije u bilo kojoj sferi našeg života.
Sastav orgonita (obavezan sastav):
Crni turmalin
Gorski kristal,
Metalne strukture
Bakarna spirala
Ovo su sastojci koje ugradim u svaki orgonit. Često puta dodam još neki kristal po mom izboru, ali njegovo delovanje nije presudno za kompletan rad orgonita.

Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.