Oker Drvo

1.300,00 рсд

Orgoniti u oker boji sa Crnim Turmalinom mogu kombinovati svojstva boje i kristala kako bi stvorili određene efekte. Evo nekoliko mogućih delovanja povezanih s orgonitom u oker boji s Crnim Turmalinom:

 1. Oker boja:
  • Toplina i stabilnost: Oker boja može simbolizovati toplinu, stabilnost i povezanost s zemljom. Ova boja često ima umirujući efekat i može doprineti osećaju sigurnosti.
 2. Crni Turmalin:
  • Čišćenje negativne energije: Crni Turmalin poznat je po svojoj sposobnosti apsorbovanja negativne energije i čišćenju okoline.
  • Zaštita od elektromagnetnog zračenja: Neki veruju da Crni Turmalin može pružiti zaštitu od štetnih efekata elektromagnetnog zračenja.
  • -orgonit ne zahteva znanje o kristalima
   -svaki orgonit neutrališe štetne energije
   -svaki privezak i lični orgonit puni telo osobe koja ga nosi, blagotvornom orgonskom energijom i deluje kao štit od napada
   -svaki može da koristi više osoba
   -nema potrebe ga energetski čistiti ili puniti
   -nema kontraindikacija ili nuspojava
   -podržava bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
   -lični orgoniti i privesci rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru
   -donosi blagodet svakom, bez ograničenja
   -prija kako trudnicama, maloj deci tako i osobama nakon operacija
   Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
   Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

Kombinacija ove boje i kristala u orgonitu može se interpretirati na način da stvara harmoničnu i stabilnu atmosferu, dok istovremeno pruža zaštitu od negativne energije i potencijalno elektromagnetnog zračenja.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.