Novogodišnje belo

4.500,00 рсд

Dimenzije baze ove piramide su oko 11x11cm. Ugrađen je špic gorskog kristala u sredinu ove piramide, takođe ima crnog turmalina, kao i pirit+galenit. Na dnu je neizostavna bakarna spirala. Štitće vas od štetnih energija (elektromagnetnih uređaja, podzemnih voda i kosmičkog zračenja, kao i od štetnih uticja naših i tuđih negativnih misli) u opsegu od oko 12 m. i odašiljati blagotvornu orgonsku energiju. Piramide postavljamo na mesta štetnog zračenja, najbolje pored rutera za internet, na optimalnu visinu 50-100 cm od poda, da nisu zaturene ili sklonjene od našeg pogleda. Svaki prostorni orgonit ne voli da se pomera čas ovamo-čas onamo, ali je pomeranje ipak dozovoljeno u koliko poželite da ga premestite. (pomeranje do oko 1,5 se ne računa).

Нема на залихама

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Povećava vitalnost, detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita. Najbolja zaštita se postiže postavljanjem 4 orgonita u svom prostoru, u svaki deo stana ili kuće koju želite da zaštitite, a peti ide u sredinu, kao generator svima ostalima. Najbolje da to budu piramide dimenzija oko 11x11x9 cm, jer su najefikasnije. (u ovom slučaju jednu od 5 odabranih piramida poklanjam)
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor, najbolje da je to piramida, i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje, koji se lagano dešava.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti. Generalno, sve druge oblike poželjnih zračenja će orgoniti pojačavati, a nepoželjna zračenja, neutralisati.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu (orgonskim podmetačem).Na orgonskom podmetaču se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se napune energijom kristalni nakit ili drugi komadi kristala.
Napominjem: do pomaka na zdravstvenom planu svakako dolazi, ali orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.
Svaki orgonit izrađujem sa ljubavlju, posebnom pažnjom, fokusiranošću. Svaki komadić, (a ima ih mnogo) koji ugradim je posebno tretiran, očišćen i napunjen. Orgonite izrađujem na mestu gde se stvorilo posebno Polje. Svi orgoniti koji su u ponudi, imaju sastojke koji svakom orgonitu daju ne samo dodatnu snagu, već i lepezu delovanja. Ovo je razlog što mi se ljudi javljaju prepuni pozitivnih utisaka. Neki su izlečili dugogodišnje tegobe, neki su pronašli idealnog partnera, drugima je krenuo posao, a nekima sve to odjednom, zajedno… Orgoniti su inteligentni, i znaju šta će nam u određenom trenutku zatrebati i kako nam pomoći. A na nama je samo da im pružimo priliku da rade svoj posao, za kojeg nestrpljivo čekaju. Osobe koje ih već imaju su se uverili u njihovu delotvornost, pa dodatno poručuju za svoje najdraže, za poklon, ili žele još više orgonita: za kola, za dete u ranac, za bebu, kao privezak za ključeve… Za bilo koju priliku… Orgoniti su tu i uvek će nam pomoći, onoliko koliko možemo da primimo. I u svakom danu ćemo primati još više i više <3 pa samim tim napredovati, čime će nama svima, životi biti obogaćeniji, puniji, lakši, sretniji <3