Tower booster sa više crnog turmalina (3,5x2cm)

2.000,00 рсд

Ovo je mini TB-ster dimenzije oko 3,5×2 cm. Delovanje je isto kao i svim drugim orgonitima da štetnost prikupljaju, neutrališu je i da odašilju orgonsku energiju. Razlika je u tome što ima vie sitnozrnastog turmalina, vidljivog na gornjoj ploči. Takođe imaj crni turmalin na dnu, gorski kristal, metalne strukture… Ako se koristi kao prostorni orgonit, zahvata pojas od 3m u poluprečniku, na svaku stranu od njega. Može da se koristi i kao snažan lični orgonit, da se nosi svuda sa sobom, polaže na bilo koje problematično mesto na telu, da se koristi kao potpora kod opuštanja, meditacija…
Njegova očekivana delovanja su:
Transformisanje svih štetnih energija u blagotvornu energiju
Smirenje, krepak san i ublažavanje zdravstvenih tegoba,
Zaštita od štetnih zračnja
Povećan priliv orgonske energije
Povećan priliv aniona u prostoru
Skok kreativnosti
Skok životne energije
Smanjenje stresa, anksioznosti, depresije,
Jačanje imuniteta
Balans životne energije.
Važno je napomenuti da orgoniti mogu biti potpora svakodnevnom boljitku i napretku, a u koliko imate zdravstvenih tegoba dobro je posavetovati se sa svojim lekarom.

1 na zalihama

Категорија: Ознаке: , ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 7×3 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane.
Svaki orgonit se sam čisti i puni a trajanje mu je neograničeno.