Manja bronzana piramida

1.700,00 рсд

Dimenzije ove piramide su oko 7×7 cm u bazi. U sebi ima špic gorskog kristala, bakarnu spiralu na dnu, crni turmalin. Polje delovanja u kojem neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju je oko 7m u poluprečniku na svaku stranu svuda oko nje.

1 na zalihama

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Povećava vitalnost, detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Orgoniti (piramide, kupe i drugi oblici) se postavljaju na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-150 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. U koliko imate u blizini trafo stanicu, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, jedan prostorni orgonit neće biti dovoljan, već više njih, obzirom da će se orgoniti međusobno povezivati i pojačavati.  U zavisnosti od jačine nepoželjnih zračenja, postavljamo i veći broj prostornih orgonita. Najbolja zaštita se postiže postavljanjem 4 orgonita u svom prostoru, u svaki deo stana ili kuće koju želite da zaštitite, a peti ide u sredinu, kao generator svima ostalima. Najbolje da to budu piramide dimenzija oko 11x11x9 cm, jer su najefikasnije, ali može se slično postići i drugim orgonitima, npr. kupama.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje možda imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, možete ga koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti. Generalno, sve druge oblike poželjnih zračenja će orgoniti pojačavati, a nepoželjna zračenja, neutralisati.
Moguće je napuniti svoje omiljene kristale, energetski očisititi i napuniti vodu (orgonskim podmetačem).
Napominjem: do pomaka na zdravstvenom planu svakako dolazi, ali orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.