Mandala TB sa ametistom (6×3 cm)

3.500,00 рсд

Dimenzije ovog orgonita su oko 6×3 cm.  U sebi ima mandalu okruženu kamenom Ametistom.  Koristi se isto kao i svaki drugi prostorni orgonit, postavljanjem na mesto štetnog zračenja, odakle će štititi u poluprečniku od 7m na svaku stranu svuda oko sebe. Ali može da se premešta i pomera sa mesta na mesto, da se polaže na problematična mesta na telu, da ga postavite na radni sto zbog koncentraciije, noću ispod jastuka, kod male dece u krevetić ili  među igračkama, u blizini kućnog ljubimca, saksijskog cveća. Idealan je kao dodatna pomoć osobama sa smanjenom životnom energijom, kod bolesnih, starijih ljudi ili kod osoba posle operacija. Voli pomeranje, držanje u rukama, dodir sa telom. Može da se koristi za privikavanje na orgonsku energiju, ili kao dodatak orgonitima koje već imate, (zbog međusobnog pojačavanja njihovih delovanja), za pomoć u medicinskim tretmanima, za energetsku masažu, meditaciju. Predivan je energetski zaštitnik za salone, kancelarije, dnevne/spavaće sobe ili bilo koji drugi prostor kojeg želite da zaštitite od štetnih energija, a napuniće ga blagotvornom i isceljujućom orgonskom energijm kao i  anionima.
Njegova očekivana delovnja su:
Transformisanje svih štetnih energija u blagotvornu energiju
Smirenje, krepak san i ublažavanje zdravstvenih tegoba,
Zaštita od štetnih zračnja
Povećan priliv orgonske energije
Povećan priliv aniona u prostoru
Skok kreativnosti
Skok životne energije
Smanjenje stresa, anksioznosti, depresije,
Jačanje imuniteta
Balans životne energije.
Važno je napomenuti da orgoniti mogu biti potpora svakodnevnom boljitku i napretku, a u koliko imate zdravstvenih tegoba dobro je posavetovati se sa svojim lekarom.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: , ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 7×3 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane.
Svaki orgonit se sam čisti i puni a trajanje mu je neograničeno.