Mala piramida Priroda

2.000,00 рсд

Manja piramida oko 8×8 cm u bazi. U sebi ima špic gorskog krisala, crni turmalin i bakarnu spiralu na dnu. Dodala sam i malo zelenog kvarcnog peska, koji se odlično uklapa sa bronzom zlatne boje. Polje delovanja u kojem neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju je oko 7m u poluprečniku.

Нема на залихама

Opis

Orgoska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost.  Povećava vitalnost, fizičku detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgnske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet.
Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje kao što je to slučaj sa kristalima. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Orgoniti neutrališu štetna zračenja zbog sastava koji u sebi imaju, a to su redovi metala, špic gorskog kristala, crni turmalin i bakarna spirala na dnu. Orgoniti (piramide, kupe i drugi oblici) se postavljaju na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja. Svaki od njih ima svoje polje delovanja s tim što su piramide od svega, najjače. Logično je i da veći orgoniti imaju veće polje delovanja.
(Obzirom da se orgoniti međusobno umrežavaju, a piramide  su među najačim, potpunu zaštitu postižemo postavljanjem 5 piramida dimenzija oko 11x11x9 cm u svoj prostor. 4 piramide idu u svaku prostoriju stana ili prostora koji želite da zaštitite, a peta ide u sredinu. U tom slučaju poklanjam jednu od odabranih piramida naznačenih dimenzija) .