Lični orgoniti sa kristalima ( +crni turmalin i gorski kristal)

1.000,00 рсд

Dimenzije su im oko 3,5×1 cm. U ovim orgonitima su ugrađeni crni turmalin, gorski kristal, kao još drugo visokofrekventno kamenje: lapis lazuli, labradorit, hematit, crveni jaspis, rozekvarc, ametist. Na dnu imaju bakarnu spiralu.  Neutrališu štetne energije iz osobe koja ga koristi, neprekidno je puneći blagotvornom orgonskom energijom. Koristi se tako da se stalno nosi sa sobom u džepu, rancu, tašni. U veče možete da ga postavite ispod jastuka na kojem spavate, jer mnogima donosi poboljšanje sna, a u jutro se bude odmorni, čili i puni kreativnih ideja. Takođe se koristi kao blagi prostorni orgonit kojem je polje delovanja oko 2m.
Veći efekat se postiže polaganjem na telo, direktno na kožu. U tom slučaju ne obaziremo se na stranu kojom će biti na telu.
Dobro utiču na svakodnevnu fokusiranost, koncentraciju,  ili kod poslova koji zahtevaju veću koncentraciju od uobičajene. Deluju smirujuće, opuštajuće, donose krepak san, priliv kreativnih ideja, inspiraciju. U koliko imate bilo koji zdravstveni problem možete ga polaganjem na to mesto, ublažiti. Umrežavanjem sa većim prostornim orgonitom, pojačava se dejstvo oba, postavljanjem na udaljenost od oko 2,5m.
Napomena: Orgoniti nisu zamena za medicinske tretmane. (Slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od dostupnih)

3 na zalihama

Категорија: Ознаке: ,

Opis

Lični orgoniti, kao i orgonski privesci nam pomažu da imamo priliv isceljujuće i blagotvorne orgonske energije, a pri tom da nas čiste od štetnih energija koje primamo ili od onih koje sami emitujemo. Štetne energije nisu samo električni, elektromagnetni uređaji, ili podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže,  već i energije koje su produkt naših ili tuđih negativnih misli.  To mogu da budu stres, briga, tuga, teskoba. Mnogi ljudi odašilju zavist, bes, ljutnju. Svaka od takvih štetnih energija će narušavati naše bio-polje, (kao i bio polje onog ko ih odašilje), pa možemo da se osećamo loše. Ako smo pod takvim uticajima, moguće je da imamo problem sa spavanjem. Rasejanost, nesposobnost fokusiranja i koncentracije, netolerancija na stres su znaci da smo pod njihovim uticajem.  Mnogi se žale na bolove (u vratu, leđima), stomaku, ili negde drugde po telu ” ničim izazvanim”.   Lični orgoniti, i privesci rade na osobu koja ga nosi. Svaki od njih će vam pomoći da se štetnih energija oslobodite koliko god je moguće, da vam ne nanose toliku štetu, a pri tom će vas stalno puniti isceljujućom i blagtvornom orgonskom energijom. Ovo je razlog zašto lični orgonit ili privezak  treba da nosimo uvek uz sebe, i svaki put kad se izmestimo iz orgonizovanog prostora, nositi moćni orgonitski zaštitnik uz sebe.
Načini korišćenja:  polagati ga na bilo koje mesto na telu, gde smatrate da je potrebno, direktno na kožu. Nositi ga u vešu tokom dana; prilepiti medicinskim flasterom na mesto gde se ne nosi veš; spavati sa njim ispod jastuka; nositi ga svuda sa sobom; držati u ruci prilikom opuštanja, meditacije.  Ako imate prostorni orgonit, odložite ga na 2,5 m udaljenosti, onda kada ga ne koristite.  U koliko imate dva lična orgonita, postavite ih sa suprotne strane tela radi boljeg efekta.
Prvo što ćete osetiti jeste više životne energije, nalet kreativnost, priliv radosti, sreće, zadovoljstva, smirenje i opuštanje, regulisanje sna, ublažavanje bolova. A nadalje, snaga da se može sa uživanjem dalje, prihvatajući svet oko sebe.
Lični orgoniti će nam pomoći kod uzemljenja, uskladiti energije u nama.
Karakteristike: Jedan isti orgonit može koristiti druga osoba.
Može da se pokvasi, voda ne smeta delovanju.
Bilo kakvo oštećenje ne smeta delovanju, osim u estetici.
Lični orgoniti (kao i privesci i svi drugi orgoniti) nemaju rok trajanja.
Kompatibilni su sa svim drugim vrstama zaštita koje imate.
Nemaju nuspojave kao ni negativne efekte.

Napomena: Orgoniti ne mogu biti zamena za medicinske tretmane.