Lični orgoniti

1.000,00 рсд

Lični orgonit, džepna varijanta. Dimenzije su im oko 3,5×1 cm. U sebi ima sastav potpuno isti kao i veći orgoniti, što pozitivno utiče na njihovo korisno dejstvo. Služe da neutrališu štetne energije iz osobe koja ga nosi, i da istu stalno pune blagotvornom orgonskom energijom. Koristi se tako da se stalno nosi sa sobom u džepu, rancu, tašni. U veče možete da ga postavite ispod jastuka na kojem spavate, jer mnogima donosi poboljšanje sna, a u jutro se bude odmorni, čili i puni kreativnih ideja. Takođe može da se koristi kao prostorni orgonit kojeg možete nositi sa sobom na posao. Dobro utiče na koncentraciju, kod učenika, studenta ili kod poslova koji zahtevaju veću koncentraciju od uobičajene. Deluju smirujuće, opuštajuće, donose priliv kreativnih ideja. U koliko imate bilo koji zdravstveni problem možete ga polaganjem na to mesto, ublažiti.

Opis

Lični orgoniti, kao i orgonitski privesci služe da uvek uz sebe imamo priliv isceljujuće i blagotvorne orgonske energije, a pri tom da nas čiste od štetnih energija koje primamo ili od onih koje sami napravimo. Štetne energije nisu samo električni, elektromagnetni uređaji, ili podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, (koji svi mogu biti pogubni i fatalni po naše zdravlje i život), već i energije koje primimo na sebe a često puta ih proizvodimo. Izvori takvih štetnih energija su najčešće stres, briga, tuga, teskoba. Mnogi ljudi odašilju zavist, bes, ljutnju. Svaka od takvih štetnih energija će narušavati naše bio-polje, (kao i bio polje onog ko ih odašilje), pa ćemo se osećati često puta loše. Tako da, dešava se, ako smo pod takvim uticajima, da imamo problem sa spavanjem, neko čak ima noćne more. Često puta neko bude rasejan, jer se posobnost koncentracije i fokusiranja  gubi. Nadalje, mnogi se žale na bolove (u vratu, leđima), stomaku “ničim izazvanim”ili negde drugde po telu. Teže su varijante kad osoba gubi dah, pada u anksioznost, depresiju ili dobija hronične ili autoimune bolesti koje veoma znaju da otežavaju život…  To su pokazatelji da smo pod uticajima štetnih energija.  lični orgoniti, i privesci rade na osobu koja ga nosi. Svaki od njih će vam pomoći da se štetnih energija oslobodite koliko god je moguće, da vam ne nanose toliku štetu, a pri tom će vas stalno puniti isceljujućom i blagtvornom orgonskom energijom, onda kada dolazi do energetskog pada. Ovo je razlog zašto lični orgonit ili privezak  treba da nosimo uvek uz sebe, i svaki put kad se izmestimo iz orgonizovanog prostora, nositi moćni orgonitski zaštitnik uz sebe.
Iskustva ljudi: ublažen problem sa štitnom želzdom. Izbegnute “sigurne” operacije. Upale i bolovi se smanjuju. Brže i lakše zarastanje rana, opekotina. Lakše primanje medicinskih tretmana. Anksioznost, strah, depresija ublaženi ili potpuno nestali. Mnogi su posle operacija ili zahvata na telu brže i zdravije izašli iz toga.  Boljitak na socijalanom, društvenom polju uključujući i dešavanja na poslu, školi. Misli  bolje rade, nalet kreativnih ideja i rešenja. Lakši pronalazak načina izlaska iz stanja koje su nas godinama mučila (kao npr. dugogodišnji sudski procesi). Primera je mnogo.
Prvo što ćete osetiti jeste upravo taj nalet kreativnost, priliv radosti, sreće, zadovoljstva. Generalno smirenje i opuštanje. A nadalje, snaga da se može sa uživanjem dalje, prihvatajući svet oko sebe. Na vama je samo da odaberete privezak po vašoj intuiciji, želji, estetici, a ja se brinem o tome da oni rade svoj posao najbolje moguće. Uvek ću vam pokloniti jedan od ličnih orgonita, u koliko ima zaliha a trudim se da bude.