Kupa Egejsko more

3.000,00 рсд

Crna kupa dimenzija 9×9 cm. U sebi ima špic gorskog kristala, bakarnu spiralu, crni turmalin na dnu. Red kamenčića na dnu su sa Egejskog mora, energetski očišćeni i napunjeni. Polje delovanja u kojem nutrališe štetne energije i odašilje orgonsku energiju je oko 10m u poluprečniku, na svaku stranu svuda oko sebe.

1 na zalihama

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Povećava vitalnost,  jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet.
Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Orgoniti neutrališu štetna zračenja zbog sastava koji u sebi imaju, a to su redovi metala, špic gorskog kristala, crni turmalin i bakarna spirala na dnu. Orgoniti (piramide, kupe i drugi oblici) se postavljaju na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja.