Kristalna kupa u bakru

4.300,00 рсд

Dimenzije ove kupe su oko 8×8 cm. Izrađena je od miksa većine kristala i većim procentom bakra. U sredini je špic gorskog kristala. Ima u sebi crnog turmalina, kao i bakarnu spiralu na dnu. Štiti u poluprečniku od 8m ili 200kvm. Kompatibilna je sa svim drugim zaštitama koje imate ili kristalima. Nema štetnih uticaja po trudnice, malu decu. Takođe, poželjno je da je koriste osobe sa oslabljenim imunitetom, padom energije  ili osobe koje osećaju depresiju ili tuđe uplive u svojim životima.  Uzemljuje. Kupe postavljamo na mesta štetnog zračenja, najbolje pored rutera za internet, na optimalnu visinu 50-100 cm od poda, da nisu zaturene ili sklonjene od našeg pogleda. Svaki prostorni orgonit ne voli da se pomera čas ovamo-čas onamo, ali je pomeranje ipak dozovoljeno u koliko poželite da ga postavite na drugo mesto, jer se pomeranje do oko 1m, ne računa.
Njena očekivana delovanja su:
-Transformisanje i zaštita od štetnih energija
-Unuratnji mir i harmonija
-Pretvaranje štetnih energija u blagotvorne i isceljujuće
-Pročišćavanje, balansiranje i aktiviranje energetskih centara
-Smirivanje uma i smanjenje stresa
-Poboljšanje kvaliteta sna
-Jačanje imuniteta
-Porast kreativnosti na svim poljima
-Razvoj duhovnosti
-Povećanje koncentracije
-Porast i kvalitet životne energije
Napomena: Važno je napomenuti da orgoniti daju dobru energiju u prostoru, čime poboljšavaju kompletan energetski status svih prisutnih,  te tako pomažu kompletnom kvalitetu života, ali u koliko imate zdrastvenih tegoba, dobro je posetiti svog lekara.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti.
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje. Orgoniti  doprinose uzemljenju, poboljšanju imuniteta, čime će se ceo naš sistem uravnotežiti i dovesti u balans.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu (orgonskim podmetačem). Na orgonskom podmetaču se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se energetski napune  kristali, nakit.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.