Koncentracija i snaga (TB sa tigrovim okom)

3.500,00 рсд

Ovaj orgonit je dimenzija oko 6,5×2,5 cm. Izrađen je od metlnih struktura, gorskog kristala i crnog turmalina, sa bakarnom spiralom na dnu. Sa gornje strane je vidljiv kamen Tigrovo oko i osim što će da neutralliše štetna zračenja i da odašilje orgonsku energiju, njegova moguća i dodatna delovanja su:
Poboljšanje zaštite od štetnih uticaja
Smanjenje stresa
Poboljšanje hrabrosti
Dobar uticaj na stomačnu čakru kao i probleme sa stomakom
Poboljšanje koncentracije
Kao i sa drugim kristalima, važno je napomenuti da efekti orgonita sa kamenom Tigrovo oko mogu biti subjektivni i individualni, pa nije zagarantovano da će svi ljudi imati iste koristi od njihove upotrebe. Takođe, alternativne terapije ne treba da zamene savete lekara ili medicinske tretmane.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 7×3 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane.