Energetska moć (gorski kristal-ogrlica)

1.300,00 рсд

Dimenzije ovog priveska su 3,5×1,5cm. Izrađen je sa većim procentom gorskog kristala i većim prcentom crnog turmalina. Sa druge strane je bakarna spirala, što ima svaki orgonit.
Mogući efekti priveska-orgonita sa gorskim kristalom uključuju:
-povećanu energiju,
-uravnoteženost,
-povećanu koncentraciju,
-smanjenje stresa i anksioznosti,
-poboljšanu kreativnost i intuiciju,
-bolji san.
-zaštitu od štetnih uticaja
Gorski kristal se smatra da pojačava ove efekte, jer se veruje da ima sposobnost da očisti i pojača energiju.
(slika je zbirna a poručivanjem dobijate jedan od ponuđenih)

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci kontinuirano emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceliteljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.