Crveno srce (manje)

1.300,00 рсд

Privezak sa gornje strane ima stilizovano srce izrašeno od bakra. . Ugradila sam u njega osim crnog turmalina i gorskog kristalla i sitni kamen Dimni kvarc.

Evo nekoliko mogućih delovanja orgonita sa kamenom dimnog kvarca:

  1. Čišćenje i zaštita: Dimni kvarc često se povezuje s sposobnošću čišćenja negativne energije iz okoline. Može se koristiti za stvaranje energetske barijere i zaštite od štetnih uticaja.
  2. Uklanjanje negativnosti: Smatra se da dimni kvarc ima moć uklanjanja emocionalnih blokada, strahova i negativnih misli. Može doprineti oslobađanju prostora od teških energija.
  3. Povećanje intuicije: Dimni kvarc može podržati razvoj intuicije i duhovnu svest. Može se povezivati s radom trećeg oka i krunske čakre.
  4. Zemaljska povezanost: Ovaj kamen može povećati osećaj povezanosti s prirodom i zemljom. Može doprineti osećaju stabilnosti i ravnoteže.
  5. Energetsko čišćenje: Kao što dimni kvarc ima svojstvo čišćenja, prisustvo ovog kamena u orgonitu može doprineti stvaranju prostora s čistijom i balansiranijom energijom.

-Orgonit ne zahteva znanje o kristalima
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki privezak i lični orgonit puni telo osobe koja ga nosi, blagotvornom orgonskom energijom i deluje kao štit od napada
-svaki može da koristi više osoba
-nema potrebe ga energetski čistiti ili puniti
-nema kontraindikacija ili nuspojava
-podržava bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti i privesci rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru
-donosi blagodet svakom, bez ograničenja
-prija kako trudnicama, maloj deci tako i osobama nakon operacija
Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.