Bronzani podmetač

4.500,00 рсд

Podmetač od 16 cm u prečniku kruga. U sebi ima belo-crnog oniksa, gorskog kristala kao i crni turmalin. Na dnu je bakarna spirala.

1 na zalihama

Opis

Veoma je bitno razmisliti o tome koja se voda unosi u organizam. Flaširana voda se u energetskom smislu naziva „mrtvom vodom“ zbog skladištenja, transportovanja, načina prodaje i sl… Voda iz slavina se u energetskom smislu naziva „toksičnom vodom“ . Iako su obe vode hemijski najčešće ispravne, dobro je držati vodu na orgonitskom podmetaču kako bi se sve te informacije obrisale i kako bi voda energetski nama dala informaciju onakvu koju želimo, a to je zdavlje, radost, sreća, blagostanje.
Kako se koristi podmetač za vodu?
Najbolje je uliti vodu u stakleni bokal, ostaviti preko noći da se energetski puni, a u jutro  koristiti. Dovoljno je da posuda sa vodom stoji na podmetaču oko 4 sata i tada je očišćena od štetnih zapisa koje je imala, i napunjena orgonskom, blagotvornom energijom.
Pre nego što se cela količina popije, kada na dnu posude ostane vode sa „dva-tri prsta“ dolivate novu i posle pola sata je možete koristiti.
Dolivanje vode možete činiti dotle dok ne poželite da operete ili zamenite posudu, tada se vraćate na prvo energetsko punjenje vode od 4 sata preko noći.
Na orgonitskom podmetaču možete čistiti i puniti omiljene kristale, nakit od kristala.