Belo srebrno srculence

1.300,00 рсд

Privezak je oko 3×1 cm. Ugradila sam u njega sitni gorski kristal, crni turmalin, bakarnu spiralu na dnu, i 6 vrsta različitih metala.
-neutrališe štetne energije
-puni telo osobe koja ga nosi blagotvornom orgonskom energijom i deluje kao štit od napada
-može da koristi više osoba
-nema potrebe ga energetski čistiti ili puniti
-nema kontraindikacija ili nuspojava
-podržava bilo koju drugu zaštitu
-radi na osobu koja ga koristi,
-donosi blagodet svakom, bez ograničenja
-prija kako trudnicama, maloj deci tako i osobama nakon operacija
-odgovara svakom horoskopskom znaku
-ne zahteva znanje o kristalima
-birate po ličnom nahođenju
-univerzalan je.
Na slici su 2 priveska, a klikom na “dodaj u korpu” dobijate jedan od dostupnih sa podesivim gajtančićem za oko vrata.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonitski privesci su veoma korisni jer stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privesci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.