Bakarni podmetač sa kalcitom

3.500,00 рсд

Podmetač je oko 13×3 cm. Izrađen je sa većim procentom bakra, a beli pojas na gornjoj ploči je kalcit. Njegovo delovanje ide u vis, namenjen je da se koristi za vodu koju pijete, voće se duže održava svežim na njemu, a može da posluži i za punjenje i čišćenje kristala.
Orgonski podmetači menjaju Ph vrednost vodi, daju joj informaciju života, zdravlja i obilja, što se prenosi u naš celokupni organizam i u svaku ćelijicu našeg organizma.
Postavite posudu sa vodom na njega, (najbolje je da to bude stakleni bokal od 2l) oko 4 sata, i nakon toga se  koristi. Kada ostane na dnu manja količina, doliva se nova i može da se troši odmah.
Upotreba podmetača za kristale i nakit: U koliko imate nakita od kristala ili komade, dovoljno je sve kristale ili nakit poređati na njega, sačekati nekoliko sati, a oni će posle toga biti očišćeni od svih loših zapisa koje su uneli u sebe, delujući svojom punom pozitivnom snagom.
Pokazalo se da ovakav orgonski podmetač orgonizuje i menja Ph vrednost vodi čak i u balonima od 25 litara koji se koriste na aparatima za vodu. Procedura je ista: podmetač staviti na balon i ostaviti oko 4 sata da radi svoje. Ideja za aparate za vodu: instalirati balon sa vodom, na njega staviti podmetač, i ostaje slobodna gornja površina podmetača npr. za kristale, činiju sa voćem, saksiju koju želite da oporavite, nakit…
Svaki orgonit je jedinstven, ručni rad i unikat. Od većine orgonita, pa i ovog podmetača imam po jedan kom, a poručivanjem se automatski briše sa stanja.

1 na zalihama

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonski podmetači energetski čiste i pune vodu. Voda iz slavine  prolazi kroz sistem cevi, lomi se mnogo puta pod pravim uglom, stiže nam u domove pod pritiskom, čime pokupi neželjene informacije,  menja svoju idealnu kristalnu strukturu što je energetski toksična voda. A kupovna se naziva mrtvom vodom, bez obzira na njen hemijski, čisti sastav. Orgonski podmetač će je energetski pročistiti i oživeti, daće joj informaciju života, zdravlja i obilja. To je ŽIVA VODA koja će svakoj našoj ćelijici u organizmu doneti jačanje, snagu, radost.
Korišćenje podmetača za vodu: postavite posudu sa vodom na podmetač. Najbolje je da to bude stakleni bokal od 2 l, mada može i veća količina vode  (npr. u balonu od 5 litra). Posuda treba da stoji oko 4 sata na njemu i nakon toga se  koristi. Kada ostane na dnu manja količina, doliva se nova i može da se troši odmah. U slučaju da ste potrošili celu količinu, kreće se iz početka, držanje vode 4 sata-dolivanje.
Upotreba podmetača za kristale i nakit: U koliko imate nakit od kristala ili komade, a vodite brigu o njima, jako dobro znate da ih treba često energetski očistiti i napuniti, kako bi imali svoj puni, pravi i pozitivan efekat. Dovoljno je sve kristale ili nakit poređati na njega, sačekati nekoliko sati, a oni će posle toga biti očišćeni od svih loših zapisa koje su uneli u sebe, delujući svojom punom pozitivnom snagom. Obzirom da svaki podmetač, (isto kao i bilo koji drugi orgonit), neprestano čisti i puni ugrađene kristale, isto je i sa podmetačima koji će ono što stoji na njima da ih čisti i puni.  Oblik im je praktičan jer može više kristala odjednom da se postavi. Na istom podmetaču možete držati istovremeno vodu  i kristale na čišćenju i punjenju. Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.