Bakarna, kalcit piramida

4.500,00 рсд

Piramida sa kalcitom iz Visokog u vrhu. U sebi ima špic gorskog kristala, bakarnu spiralu, crni turmalin, kao i grumen iz Trepče. Polje delovanja u kojem neutrališe štetna zračenja i odašilje orgonsku energiju je oko 12m u poluprečniku, svuda oko sebe. Dimenzije baze su oko 10×10 cm.

1 na zalihama

Категорија:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Povećava vitalnost, detoksikaciju i jača imunitet i dovodi do unutrašnjeg mira, opuštenosti i mentalne jasnoće. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti, jer nismo na ovom svetu kako bismo se mučili, već kako bismo napredovali, dobijali nova saznanja, kako bismo imali savršeno zdravlje i energije na pretek.
Kada bi se orgonska energija na neki način isključila, nestala, sav živi svet na našoj planeti majčici Zemlji bi nestao!
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-150 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.   Najbolja zaštita se postiže postavljanjem 4 orgonita u svom prostoru, u svaki deo stana ili kuće koju želite da zaštitite, a peti ide u sredinu, kao generator svima ostalima. Najbolje da to budu piramide dimenzija oko 11x11x9 cm, jer su najefikasnije.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje  imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti. Generalno, sve druge oblike poželjnih zračenja će orgoniti pojačavati, a nepoželjna zračenja, neutralisati.
Moguće je napuniti svoje omiljene kristale, energetski očisititi i napuniti vodu (orgonskim podmetačem).
Napominjem: do pomaka na zdravstvenom planu svakako dolazi, ali orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.
Svaki orgonit izrađujem sa posebnom pažnjom, fokusiranošću. Svaki komadić, (a ima ih mnogo) koji ugradim je posebno tretiran. Orgonite izrađujem na mestu gde se stvorilo posebno Polje. Materijali koje ugrađujem su prirodni, neobrađeni, očišćeni i napunjeni. Svi orgoniti koji su u ponudi, imaju sastojke koji svakom  orgonitu daju ne samo dodatnu snagu, već i lepezu delovanja. Ovo je razlog što mi se klijenti javljaju prepuni pozitivnih utisaka. Neki su izlečili dugogodišnje tegobe, neki su pronašli idealnog partnera, drugima je krenuo posao, a nekima sve to odjednom, zajedno… Orgoniti su inteligentni, i znaju šta će nam u određenom trenutku zatrebati i kako nam pomoći. A na nama je samo da im pružimo priliku da rade svoj posao, za kojeg nestrpljivo čekaju. Klijenti koji ih već imaju i uverili su se u njihovu delotvornost, pa dodatno poručuju za svoje najdraže, za poklon, ili žele još više orgonita: za kola, za dete u ranac, za bebu, kao privezak za ključeve, za vikendicu. Za bilo koju priliku… Orgoniti su tu i uvek će nam pomoći, onoliko koliko možemo da primimo. I u svakom danu ćemo primati još više i više <3 pa samim tim i sami napredovati, čime će nama svima, životi biti obogaćeniji, puniji, lakši, sretniji <3