Aurora (piramida sa ametistom u vrhu)

5.500,00 рсд

Dimenzije piramide su oko 10,5x8cm. U sebi ima ugrađen špic gorskog kristala, crni turmalin, kao i bakarnu spiralu na dnu. Ovo joj daje moć da neutrališe šetetne energije iz prostora, kao i da odašilje blagotvornu i isceljujuću orgonsku energiju čime će pomoći u stvaranju prijatne atmosfere i prožimanju sa energijama koje donose mir, blagostanje i obilje. U vrhu je dodatak kamena ametista, a evo i nekoliko mogućih efekata:

Smirivanje uma: Ametist je poznat po svom smirujućem dejstvu na um i telo. Orgonit-piramide sa ametistom mogu pomoći u smanjenju stresa, anksioznosti i nesanice.Poboljšanje raspoloženja: Ametist se često koristi za poboljšanje raspoloženja i jačanje pozitivne energije. Orgonit-piramide sa ametistom mogu pomoći u podizanju vibracija oko vas i stvaranju harmonične atmosfere.

Jačanje intuicije: Ametist se povezuje sa unutrašnjom mudrošću i intuicijom. Orgonit-piramide sa ametistom mogu pomoći u jačanju vaše veze sa unutrašnjim vodstvom i intuicijom.

Čišćenje negativne energije: Ametist je poznat po svom dejstvu u uklanjanju negativne energije i zaštiti od negativnih uticaja. Orgonit-piramide sa ametistom mogu pomoći u čišćenju vaše okoline od negativne energije i stvaranju zaštitne barijere.

Fizičko zdravlje: Ametist se povezuje sa poboljšanjem cirkulacije, imunološkim sistemom, hormonalnom ravnotežom i smanjenjem bolova. Orgonit-piramide sa ametistom mogu pomoći u poboljšanju vašeg fizičkog zdravlja.

Kompatibilna je sa svim drugim zaštitama. Sa mesta gde je postavite, će raditi svoj posao za dobrobit svakog ko boravi u prostoru. Nema štetnih uticaja (po trudnice, malu decu). Nema kontraindikcija. Štiti u poluprečniku od 12m na svaku stranu oko sebe.  Prostorni orgoniti se koriste za svoj radni/stambeni prostor, kuću, decu, vrtiće/škole/studente,  bolnice, salone, cvećare, bašte, pčele/životinje…  Koriste ih osobe sa oslabljenim imunitetom, padom energije  ili oni koji osećaju tuđe uplive u svojim životima.  Postavljena na odgovarajuće mesto, može da deluje kao zaštitni štit i donese pozitivne promene u vaš život i okruženje. Prostorne orgonite postavljamo na mesta štetnog zračenja, (npr. pored rutera za internet), na optimalnu visinu 50-100 cm od poda. Poželjno je da nisu zaturene ili sklonjene od našeg pogleda. Svaki prostorni orgonit ne voli da se pomera čas ovamo-čas onamo, ali je pomeranje ipak dozovoljeno u koliko poželite da ga postavite na drugo mesto, jer se pomeranje do oko 1m, ne računa. Bitno je da znamo da orgoniti  vole naše prisustvo i da rade uvek u našu korist. Ako je baš ova piramida privukla vašu pažnju, možete je poručiti klikom na “dodaj u korpu”.

Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.

 

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti.
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje. Orgoniti  doprinose uzemljenju, poboljšanju imuniteta, čime će se ceo naš sistem uravnotežiti i dovesti u balans.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu na orgonskom podmetaču na kojem se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se energetski napune  kristali, nakit.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.