Ametist Triskel piramida

5.500,00 рсд

Piramida je oko 10,5×8,5 cm. U vrhu su čisti, neprerađeni špicevi ametista uz dodatak bakarne spirale sa prednje strane. Polje njenog delovanja je oko 12m u poluprečniku, na svaku stranu. Što se sastava ili ugrađenih komponenti tiče   pazim da izvučem maksimalno moguće dobro delovanje od svakog pojedinačnog orgonita. Radim ih sa mnogo pažnje, ljubavlju i fokusirnošću vodeći računa o svakom najmanjem mogućem segmentu koji ima upliva u njegovo delovanje.
Evo izdvojenog delovanja kamena ametista:

-Smirujući efekat,
-Zaštita od štetnih utica. Ametist je poznat kao kamen koji može pomoći u smanjenju štetnih uticaja elektromagnetnih zračenja. Kada se koristi u orgonitu, ova zaštitna funkcija se pojačava.
-Povećanje duhovne svesnosti,
-Korišćenje orgonita sa ametistom može pomoći u otvaranju trećeg oka i podsticanju intuicije i dubljeg razumevanja.
-Poboljšanje kvaliteta sna. Kombinovanje sa orgonitom može pomoći u stvaranju mirnijeg okruženja za spavanje i sprečavanju nesanice.
-Poboljšanje energetske ravnoteže. Ametist se smatra kamenom koji pomaže u balansiranju energetskih centara u telu, što može dovesti do opšteg osećaja ravnoteže i harmonije. Korišćenje orgonita sa ametistom može pojačati ovaj efekat i pomoći u poboljšanju opšteg stanja.

-Orgoniti odašilju blagotvorne anione
-Donose skok kreativnsti, snage, zdravlja
-Utiču na regulaciju sna
-Čiste zostale procese iz naših života,
-uzemljuju
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-orgonit podržava svaki horoskopski znak
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-jedan orgonit može da koristi više osoba
-orgoniti čiste i pune kristale
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgoniti su uređaji koji se koriste za neutralisanje štetnih zračenja koja dolaze iz elektromagnetnih izvora u našem okruženju, poput mobilnih telefona, Wi-Fi rutera, televizora, kompjutera, ali i prirodnih izvora štetnih zračenja kao što su podzemna strujanja, štetna kosmička zračenja i uticaji naših ili tuđih štetnih misli. Ova zračenja mogu imati negativan utiecaj po zdravlje, što može dovesti do raznih problema poput umora, nesanice, glavobolja, stresa, anksioznosti i mnogo drugih zdravstvenih tegoba.
Orgoniti deluju tako što sakupljaju štetne naboje iz okoline i pretvaraju ih u pozitivne. Ovaj proces stvara energiju koja se emituje u okolinu, a pozitivna orgonska energija koju odašilju je blagotvorna za sav živi svet. Osim toga, orgoniti  pomažu u stvaranju ravnoteže između različitih vrsta energije u okolini, što može imati pozitivan uticaj na naše mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Jedan od učinaka orgonita je i podrška intuitivnom rastu. Kako orgoniti stvaraju pozitivnu energiju koja deluje na ravnotežu u okolini, to može pomoći u otvaranju kanala za intuitivno znanje. Takođe, orgoniti mogu pomoći u oslobađanju blokada u našem energetskom telu, što može omogućiti bolju sposobnost primanja informacija od našeg unutrašnjeg vodiča.
Orgoniti takođe mogu imati pozitivan uticaj na kreativnost. Kada smo okruženi negativnim energijama, to može uzrokovati blokade u kreativnom izrazu. Međutim, kada se te energije neutrališu pomoću orgonita, možemo se osloboditi ovih blokada i osetiti se slobodnije, kreativnije u bilo kojoj sferi našeg života.
Sastav orgonita (obavezan sastav):
Crni turmalin
Gorski kristal,
Metalne strukture
Bakarna spirala
Ovo su sastojci koje ugradim u svaki orgonit. Često puta dodam još neki kristal po mom izboru, ali njegovo delovanje nije presudno za kompletan rad orgonita.

Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.