Rozekvarc piramida sa spiralicama

5.500,00 рсд

Dimenzije ove piramide su oko 11×9 cm. U sredini je špic gorskog kristala. Ima u sebi crnog turmalina, kao i bakarnu spiralu na dnu. Njena posebnost je grumen predivnog rozekvarca u vrhu okružen bakarnim spiralicama uz dodatak sitnog rozekvarca . Sve ovo joj daje maksimalno dobro delovanje u neutralisanju štetnih energija. Štiti u poluprečniku od 12m, na svaku stranu oko sebe. Poželjno je da je koriste osobe sa oslabljenim imunitetom, padom energije  ili osobe koje osećaju depresiju ili tuđe uplive u svojim životima. Rozekvarc je povezan sa otvaranjem srčane čakre i podsticanju ljubavi, usklađivanju partnerskih i međuljudskih odnosa. Kao i svaki drugi orgonit, ova piramida može ublažiti stres, anksioznost i depresiju, smanjiti uticaj štetnih zračenja i povećati vitalnost.

-Orgoniti odašilju blagotvorne anione
-Donose skok kreativnsti, snage, zdravlja
-Utiču na regulaciju sna
-Čiste zostale procese iz naših života,
-uzemljuju
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-orgonit podržava svaki horoskopski znak
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-jedan orgonit može da koristi više osoba
-orgoniti čiste i pune kristale
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

 

Kompatibilna je sa svim drugim zaštitama koje imate, kristalima. Najbolje je postaviti je pored izvora teških zračenja, ili barem pored rutera za internet, odakle će raditi svoj posao za dobrobit svakog ko boravi u prostoru. Nema štetnih uticaja po trudnice, malu decu.   Uzemljuje. Orgonite postavljamo na mesta štetnog zračenja, najbolje pored rutera za internet, na optimalnu visinu 50-100 cm od poda, da nisu zaturene ili sklonjene od našeg pogleda. Svaki prostorni orgonit ne voli da se pomera čas ovamo-čas onamo, ali je pomeranje ipak dozovoljeno u koliko poželite da ga postavite na drugo mesto, jer se pomeranje do oko 1m, ne računa.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgonska energija nam daje život, podršku, snagu, mudrost. Unošenjem orgonita u prostor povećavamo koncentraciju orgonske energije, takođe i koncentraciju negativnih iona, a sve to je blagotvorno za sav živi svet. Orgoniti ne zahtevaju čišćenje ili punjenje. Dovoljno je postaviti ih u svoj prostor čime ćemo pokrenuti proces čišćenja našeg bio polja, a takođe i svakog ko se u blizini nađe. To čišćenje i popravljanje bio polja nam donosi višestruke blagodeti.
Jedan orgonit (piramida , kupa ili drugi oblik) se postavlja na mesto, ili u neposrednoj blizini štetnog zračenja, na visinu 50-100 cm od poda, u vašem vidokrugu, radi povezivanja sa njim. Najčešće to bude mesto gde imate druge drage predmete, slike, kristale, ikone, saksije sa cvećem i sl.
U koliko imate u blizini jake izvore DOR-a, kao što je trafo stanica, primopredajnik za bežični internet, dalekovod, ili neki drugi jaki izvor štetnog zračenja, bolje je postaviti u svom prostoru više od jednog orgonita.
Dobar početak: postaviti jedan orgonit u svoj prostor i nositi privezak oko vrata. Jer, kada se izmestite iz orgonizovanog prostora, opet ćete biti na udaru štetnih energija. Ova kombinacija prilagođava prostor i naš organizam na blagotvorne uticaje orgonske energije tj. na popravljanje našeg bio-polja, i proces vraćanja našeg tela na vibraciju naše majke Zemlje. Orgoniti  doprinose uzemljenju, poboljšanju imuniteta, čime će se ceo naš sistem uravnotežiti i dovesti u balans.
Orgoniti su kompatibilni sa svim drugim zaštitama koje imate, kao što je Teslina ploča, Polaris, ili drugačiji oblik zaštite od štetnih zračenja. Takođe, orgonit možete koristiti uz druge zaštite, kao što su osveštani privesci ili predmeti.
Moguće je energetski očisititi i napuniti vodu na orgonskom podmetaču na kojem se hrana duže održava svežom, a takođe mogu da se energetski napune  kristali, nakit.
Napominjem:  orgoniti ne mogu biti zamena za medicinski tretman.