Privezak sa grumenom crnog turmalina

1.300,00 рсд

Obzirom da svi znate koje dobrobiti donosi crni turmalin, odlučila sam da izradim novu kolekciju orgonita koji u sebi imaju grumen od istog. Svaki komad crnog turmalina je prethodno energetski očišćen i napunjen, a privezak pored tog grumena, ima u sebi gorskog kristala (koji je takođe očišćen i napunjen) bakarnu spiralu na dnu kao i metalne strukture. Orgonit će sam po sebi čistiti i puniti sve kristale unutar njega, te nije potrebna dodatna briga oko njega.
-orgonit odgovara svakom horoskopskom znaku
-orgonit ne zahteva znanje o kristalima
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-lični orgoniti i privesci su zaštitinici osobe koja ga koristi
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.
Slika je zbirna, a poručivanjem dobijate jedan od slobodnih sa podesivim gajtančićem za oko vrata. Na porudžbinu preko 2500 din šaljem na poklon lični orgonit.

Нема на залихама

Категорија:

Opis

Orgonitski privesci stalno emituju isceljujuću i blagotvornu orgonsku energiju i čiste telo osobe koja ga nosi od primljenih štetnih energija. Emituju ih električni, elektromagnetni uređaji, podzemne vode, kosmički čvorovi i mreže, koji svi mogu biti štetni i opasni po naše zdravlje i život. Izvori takvih štetnih energija su često energije ljudskih misli stres, briga, tuga, teskoba, kao i negativne emocije  ljudi oko nas  poput zavisti, besa i ljutnje. Kada smo izloženi takvim uticajima, može doći do problema sa spavanjem, nemirnošću, bolovima u vratu, leđima, stomaku i drugim zdravstvenim, emotivnim i duševnim tegobama.

Svaki od orgonskih privezaka pomaže u oslobađanju od štetnih energija koliko je god moguće, a istovremeno vas stalno puni isceljujućom i blagotvornom orgonskom energijom. Privezci i lični orgoniti su univerzalni i deluju na osobu koja ga nosi bez obzira na horoskopski znak, bolest ili stanje koje vas ometa. Zato je važno da privezak uvek nosite sa sobom ili da imate lični orgonit  u džepu i nosite ga sa sobom kad napustite orgonizovani prostor.

Privezak se nosi ispod odeće, direktno na koži, sa gajtančićem oko vrata. Mogu se skinuti tokom noći ili kvašenja, iako to nije obavezno. Ako vam ne smeta da se privezak zapliće oko vrata dok spavate, ne morate ga skidati. Ako ne želite nositi privezak tokom dana jer nije u vašem stilu, možete ga koristiti samo tokom noći. Međutim, šteta bi bila imati moćnog zaštitnika uz sebe, a nositi ga samo nekoliko sati dnevno.

Privezak birate prema ličnom afinitetu, a može se koristiti kao i lični orgonit polaganjem na telo. Prvo što ćete osetiti jeste porast kreativnosti, sreće, zadovoljstva, smirenosti i opuštenosti, regulisanje kvaliteta sna i drugi pozitivni efekti.

Napomena: Orgoniti ne mogu zameniti medicinske tretmane.