Mini ametist Tower boosteri

2.000,00 рсд

Obzirom da svi jako volite crni turmalin (iako je njega dovoljno da je u malim količinama, kako bi orgonit radio svoj posao) odlučila sam da krenem sa NOVITETIMA. Ovo su mini TB-steri kojima su dimenzije oko 4×2 cm. Delovanje im je isto kao i svim drugim orgonitima da štetnost prikupljaju, neutrališu je i da odašilju orgonsku energiju. Razlika je u tome što imaju svaki po špic kamena Ametista koji se vidi. Takođe i dalje imaju crni turmalin na dnu, onaj sitnozrnasti, gorski kristal, metalne strukture… Ako se koristi kao prostorni orgonit, zahvata pojas od 3m u poluprečniku, na svaku stranu od njega. Takođe može da se koristi i kao snžan lični orgonit, da se nosi svuda sa sobom, polaže na bilo koje problematično mesto na telu, da se koristi kao potpora kod opuštanja, meditacija…  A evo i delovanja koja važe za sve ostale orgonite.
Njegova očekivana delovanja su:
Transformisanje svih štetnih energija u blagotvornu energiju
Smirenje, krepak san i ublažavanje zdravstvenih tegoba,
Zaštita od štetnih zračnja
Povećan priliv orgonske energije
Povećan priliv aniona u prostoru
Skok kreativnosti
Skok životne energije
Smanjenje stresa, anksioznosti, depresije,
Jačanje imuniteta
Balans životne energije.
Važno je napomenuti da orgoniti mogu biti potpora svakodnevnom boljitku i napretku, a u koliko imate zdravstvenih tegoba dobro je posavetovati se sa svojim lekarom.
Slika je zbirna a poručivanjem dobijate jedan od slobodnih.

Нема на залихама

Категорија: Ознаке: ,

Opis

TB (tower buster) je orgonit koji se koristi u svakoj situaciji za čišćenje prostora od štetnih energija, ali i kao lični orgonit. Najbolje je postaviti ga pored jakih emitera DOR-a (smrtonosnih izvora štetnih energija) kao što su ruteri za bežični internet, kompjuteri, mikrotalasna rerna i sl. Ili u polju elektromagnetnog zračenja kod mobilne telefonije, blizine trafo stanica, dalekovoda. Takođe neutrališe štetna zračenja od podzemnih strujanja ili kosmičkih zračenja (Karijeve mreže i Hartmanovi čvorovi) kao i štetne uticaje naših ili tuđih negativnih misli (briga, tuga, teskoba, stres, bes, zavist i sl).
Dimenzije ovog TB su oko 4×2 cm.
Za razliku od prostornih orgonita, TB  je univerzalan jer se može koristiti kao prostorni orgonit  a i kao lični orgonit,  premeštati gde god da vam zatreba,  držati u ruci radi smirenja, staviti ga tokom noći pod jastuk ili ga polagati na bilo koje problematično mesto na telu, a kasnije ponovo držati kod izvora štetnih zračenja, odakle će raditi svoj posao u poluprečniku od 7m na svaku stranu.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane.
Svaki orgonit se sam čisti i puni a trajanje mu je neograničeno.