Zaštita srca

3.500,00 рсд

Piramida je oko 8×6 cm. U vrhu je čist, neprerađen ametist, ima u sebi špic gorskog kristala,kao i crni turmalin za uzmljenje i čišćenje. Polje njenog delovanja je oko 7m u poluprečniku, na svaku stranu.
-Transformisanje i zaštita od štetnih energija
-Unuratnji mir i harmonija
-Pretvaranje štetnih energija u blagotvorne i isceljujuće
-Pročišćavanje i balansiranje energetskih centara
-Smirivanje uma i smanjenje stresa
-Poboljšanje kvaliteta sna
-Jačanje imuniteta
-Porast kreativnosti na svim poljima
-Razvoj duhovnosti
-Povećanje koncentracije
-Porast i kvalitet životne energije

-Orgoniti odašilju blagotvorne anione
-Donose skok kreativnsti, snage, zdravlja
-Utiču na regulaciju sna
-Čiste zostale procese iz naših života,
-uzemljuju
-svaki orgonit neutrališe štetne energije
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-svaki orgonit može da koristi više osoba
-nema potrebe orgonit energetski čistiti ili puniti
-orgonit podržava svaki horoskopski znak
-svaki orgonit odašilje blagotvornu orgonsku energiju koja je lekovita, isceljujuća i deluje kao štit
-jedan orgonit može da koristi više osoba
-orgoniti čiste i pune kristale
-podržavaju bilo koju drugu zaštitu (u koliko je imate)
-lični orgoniti rade na osobu koja ga koristi, a prostorni na svakog ko boravi u prostoru.

Na vama je da odaberete orgonit po ličnom nahođenju i da uživate u svim dobrobitima koje donosi, jer često zna da iznenadi svojim pozitivnim delovanjem.
Napominjem da orgoniti ne mogu da budu zamena za medicinske tretmane, te u koliko mislite da vam je potrebna stručna medicinska pomoć, dobro je posetiti svog lekara.

Нема на залихама

Категорија: Ознака:

Opis

Orgoniti su uređaji koji se koriste za neutralisanje štetnih zračenja koja dolaze iz elektromagnetnih izvora u našem okruženju, poput mobilnih telefona, Wi-Fi rutera, televizora, kompjutera, ali i prirodnih izvora štetnih zračenja kao što su podzemna strujanja, štetna kosmička zračenja i uticaji naših ili tuđih štetnih misli. Ova zračenja mogu imati negativan utiecaj po zdravlje, što može dovesti do raznih problema poput umora, nesanice, glavobolja, stresa, anksioznosti i mnogo drugih zdravstvenih tegoba.
Orgoniti deluju tako što sakupljaju štetne naboje iz okoline i pretvaraju ih u pozitivne. Ovaj proces stvara energiju koja se emituje u okolinu, a pozitivna orgonska energija koju odašilju je blagotvorna za sav živi svet. Osim toga, orgoniti  pomažu u stvaranju ravnoteže između različitih vrsta energije u okolini, što može imati pozitivan uticaj na naše mentalno, emocionalno i fizičko zdravlje. Jedan od učinaka orgonita je i podrška intuitivnom rastu. Kako orgoniti stvaraju pozitivnu energiju koja deluje na ravnotežu u okolini, to može pomoći u otvaranju kanala za intuitivno znanje. Takođe, orgoniti mogu pomoći u oslobađanju blokada u našem energetskom telu, što može omogućiti bolju sposobnost primanja informacija od našeg unutrašnjeg vodiča.
Orgoniti takođe mogu imati pozitivan uticaj na kreativnost. Kada smo okruženi negativnim energijama, to može uzrokovati blokade u kreativnom izrazu. Međutim, kada se te energije neutrališu pomoću orgonita, možemo se osloboditi ovih blokada i osetiti se slobodnije, kreativnije u bilo kojoj sferi našeg života.
Sastav orgonita (obavezan sastav):
Crni turmalin
Gorski kristal,
Metalne strukture
Bakarna spirala
Ovo su sastojci koje ugradim u svaki orgonit. Često puta dodam još neki kristal po mom izboru, ali njegovo delovanje nije presudno za kompletan rad orgonita.

Važno je napomenuti da navedeni efekti orgonita na zdravlje nisu dokazani kroz rigorozne naučne studije i da korišćenje orgonita za terapeutske svrhe treba smatrati kao dodatak i potporu konvencionalnoj medicinskoj nezi. Ako imate zdravstvenih problema, obratite se lekaru za stručni savet i lečenje.